Dziedātāja un trenere Solvita Avakjana jeb Solla drosmīgi turpina ielauzties fitnesa pasaulē. Kopā ar savu kompanjoni dejotāju Yana Bruk Solla nofilmējusi motivējošu video, lai parādītu tautai, kas tad īsti notiek nodarbībās pie viņām.

DELFI Izklaidei atklāj Solla, viņa kopā ar Yana savās nodarbībās iemācīs show dance, tverkinga un klubu deju pamatus. Turklāt šīs dejas būs reizē fitness, ar kura palīdzību ikviena daiļaviņa varēs tikt pie sava sapņu auguma.

Skaistās Fitdance pasniedzējas zina, ka video patiks gan meitenēm, gan puišiem. Meitenes tas iedvesmos pieteikties nodarbībām, lai pašas drīz varētu dejot tikpat efektīgi, savukārt puišiem safilmētais materiāls būs īsts vizuālais baudījums.

"Pēc tādiem video mums ir ļoti daudz pielūdzēju, kuriem patīk mūsu enerģētika un dejas. Un viņi atstāj pozitīvus komentārus. Mēs nesam cilvēkiem pozitīvu noskaņojumu. Savukārt tiem, kam mēs besījam ārā, lūgums netērēt uz mums savu dārgo laiku un nebojāt sev nervus.

Mēs tik un tā darīsim to, ko mēs mīlam," ar humoriņu dzīvi tver un uz skauģiem neiespringst Solla. Viņa vēlreiz saka lielu paldies pielūdzējiem un atbalstītājiem, kā arī aicina nekautrēties un jau tūlīt pat pierakstīties uz Fitdance nodarbībām.

"Var droši man rakstīt privāti - es vienmēr ļoti ātri atbildu normāliem cilvēkiem," iedrošina Solla. Sollu atrast un uz Fitdance nodarbībām pieteikties var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!