Foto: Privātais arhīvs
Pašmāju fitnesa treneri gada sākumā ar īpašu entuziasmu metušies aicināt tautiešus beidzot sākt sportot. Īpaši motivējošu video publicējusi jaunā trenere Paula Freimane (attēlā) no Dobeles, kura gatava palīdzēt ikvienai dāmai tikt pie sapņu auguma.

"Ir sācies jauns gads, vasara tuvojas, esam apņēmības pilnas un vēlamies mainīt savu izskatu un ēšanas paradumus. Īsti nezini, ar ko sākt un kā rīkoties?" Latvijas meitenes uzrunā seksīgā trenere.

Viņa aicina meitenes vērsties pie viņas, rakstot Facebook, un gatava palīdzēt ikvienai dāmai tikt galā ar grūtībām ceļā uz skaistu augumu. Lai sievietes motivētu, Paula publicējusi video, kurā pati demonstrē dažāda veida vingrojumus, iedvešot sievietēs pārliecību, ka tas varētu būt pa spēkam arī viņām.

Video jau izpelnījies visai lielu popularitāti sociālajos tīklos. Interesanti, ka ar to aktīvi dalās un par iedvesmošanu paldies saka ne tikai sievietes. Valdzinošās Paulas darbība sporta zālē nav spējusi atstāt vienaldzīgus arī puišus, un tauta jau joko, ka simpātiskās treneres galvenie audzēkņi varētu būt tieši pretējā dzimuma pārstāvji. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!