Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Ārzemju mediju ievērību izpelnījies 52 gadus vecais Saimons Dorants Dejs (attēlā pa vidu) no Austrālijas. Vīrietis nesen nācis klajā ar paziņojumu, ka viņš esot Velsas prinča Čārlza un viņa laulātās draudzenes Kornvolas hercogienes Kammillas dēls jeb slepenais mīlas auglis.

Savu teoriju vīrietis, kurš ir deviņu bērnu tēvs, izklāstījis austrāliešu izdevumam "New Idea", un Deja teiktais ātri vien pāršalcis medijus arī citās zemēs. Tiesa, kā norāda prese, šī nav pirmā reize, kad kungs nācis klajā ar līdzīgiem paziņojumiem, bet šoreiz viņš arī apgalvojis, ka Čārlza pirmā sieva princese Diāna neilgi pirms savas nāves esot uzzinājusi par viņa eksistenci.

Saimons Dorants Dejs pasaulē nāca 1966. gada aprīlī Gosportā Anglijas dienvidos un tika nodots adopcijai. 18 mēnešu vecumā viņu adoptēja britu pāris Kārena un Deivids Deji. Nu jau daudzus gadus vīrietis dzīvo Austrālijā.

Dejs ir pārliecināts, ka Kamilla, kurai viņa piedzimšanas brīdī bija 19 gadi, un Čārlzs, kurš par mīļoto ir gadu jaunāks, ir viņa bioloģiskie vecāki. Nevienam nav noslēpums, ka Kamilla ir prinča jaunības dienu mīlestība, kura arī spēlēja lielu lomu viņa pirmās laulības izjukšanā.

"Tolaik karalisko ģimeni apvija dažādas baumas, un mana eksistence bija viena no tām," klāstījis Dejs.

Vīrietis apgalvojis, ka viņa audžuvecmāmiņa esot strādājusi karaļnamā un pati vairākas reizes viņam sacījusi, ka viņš patiesībā esot prinča Čārlza dēls.

Dejs savā teorijā pamanījies iepīt arī Velsas princesi Diānu, kura mira autoavārijā Parīzē 1997. gadā. Vīrietis ir pārliecināts, ka lēdija uzzinājusi par viņa eksistenci un vēlējusies par to runāt publiski, bet viņa to nav paguvusi izdarīt, jo noticis traģiskais negadījums.

"Es domāju, ka Diāna atradās tajā dzīves posmā, kurā viņa atrada atbildes par savu dzīvi, ka viņa tikusi mānīta, un viņa vēlējās par to runāt publiski," stāstījis Dejs.

Vīrietis aktīvi rosās sociālajos tīklos, un vietnē "Facebook" viņam pat izveidota atbalsta lapa, kurā viņš sevi dēvē par princi Saimonu Čārlzu. Lai apliecinātu savu vārdu patiesumu, Dejs padalījies savām ar jaunības dienu fotogrāfijām, kurās viņš līdzinoties savam tēvam – vismaz Saimons pats tā uzskata.

Britu karaliskā ģimene atteikusies sniegt jebkādus komentārus par Saimona Doranta Deja izteiktajiem apgalvojumiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!