Foto: Vida Press
Skaistums prasa upurus, bet daži cilvēki iedomātas dailes vārdā ir gatavi spert pavisam pārdrošus soļus un pat riskēt ar savu veselību. Starp viņiem ir arī "dzīvais Kens" Džastins Jedlika (attēlā) no Ņujorkas.

34 gadus vecais slovāku izcelsmes dīvainis savas dzīves laikā ir pārcietis jau 190 dažādas kosmētiskās procedūras un ieguldījis sevī desmitiem tūkstošus. Šo pūļu mērķis ir viens - līdzināties lellei Kenam.

Džastins ir apņēmības pilns izmainīt pilnīgi visu savā ķermenī un sejā, un viņu neattur pat nopietni draudi veselībai. Nesen vīrietis nolēmis likvidēt nedaudz izspiedušās vēnas uz pieres, bet mediķi viņu brīdinājuši, ka šāda procedūra var izraisīt aklumu.

Tas gan no sevis uzlabošanas atkarīgo vīrieti nav atturējis - viņam veikta riskantā procedūra un nu pazudušas vēnas, kas parādījušās ikreiz, kad Džastins smaidījis vai smējies.

"Jā, bija risks, ka šīs procedūras laikā es kļūstu akls, jo dakteriem, lai tiktu klāt vēnām un tās izdedzinātu, bija jāvirzās caur manu plakstiņu iekšpusi," medijiem lepni stāstījis Džastins.

Profesionāļi viņu brīdinājuši, ka aizraušanās ar sevis uzlabošanu var beigties bēdīgi, jo, pat ja procedūra šķiet izdevusies, vēlāk var sākties komplikācijas, kuru rezultātā puisis var kļūt par invalīdu.

Tas gan "dzīvo Kenu" nebiedē - viņš apzinās, ka ir viens no spilgtākajiem no kosmētiskajām procedūrām atkarīgajiem pasaulē, un šo latiņu vīrietis nevēlas nolaist zemāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!