Pirms pāris mēnešiem pašmāju tabloīdu rīcībā nonāca informācija, ka bijušā Valsts prezidenta Valda Zatlera dēls Kārlis uz rokas uztetovējis sava tēva portretu, bet tagad internetā nonācis fotoattēls, kas šo faktu apstiprina.

Izdevums Kas Jauns par eksprezidenta dēla tetovējumu vēstīja, ka puisis zīmējumu no svešām acīm rūpīgi slēpjot – saviesīgos pasākumos par to ļaudis viens otram paslepus stāstījuši, bet ieraudzīt tetovējumu nevienam nebija izdevies.

Arī puiša kursabiedri Rīgas Juridiskajā augstskolā zinājuši teikt, ka Kārlis patiesi virs kreisās rokas elkoņa uztetovējis tēva portretu, bet pats "vaininieks" no jebkādiem komentāriem atteicies, norādot, ka lieka sabiedrības uzmanība viņam nav vajadzīga.

Tiesa, šovasar, baudot aktīvo atpūtu uz ūdens, Zatlers juniors beidzot plašākai sabiedrībai atrādījis savu tetovēto ķermeni – izrādās, ka puiša augumu rotā ne tikai bijušā Valsts prezidenta ģīmetne, bet arī citi zīmējumi un uzraksti.

Pats Valdis Zatlers savulaik, žurnālam Kas Jauns komentējot dēla lēmumu izrotāt savu ķermeni ar viņa attēlu, atzinis, ka sajūsmā par to vis neesot.

"Pirmkārt, viennozīmīgi esmu pret tetovējumiem. Otrkārt, respektēju savu bērnu izvēles, pat ja tās man absolūti nav pieņemamas," savu nostāju skaidrojis Zatlers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!