Foto: Publicitātes foto

Atzīmējot 8. martu, īpašu sveicienu Starptautiskajā sieviešu dienā ir sagatavojuši arī muzikālā televīzijas projekta Koru kari trešās sezonas dalībnieki – Rīgas kreisā krasta Zelta saules koris.

Sadarbojoties ar fotogrāfu Billiju Locu, kā arī sieviešu apģērbu veikalu Līna, kora dalībnieki piedalījušies aizraujošā fotosesijā, kurā atspoguļoti kontrasti, kas valda ikviena vīrieša un sievietes savstarpējās attiecībās.

"Mūsu kori veido spēcīgi un atbildīgi stiprā dzimuma pārstāvji, kā arī koķetas un patiesi sievišķīgas meitenes. Šie pretmeti nemitīgi sastopas ikviena cilvēka ikdienas ritmā un savstarpējās attiecībās, tādējādi lieliski papildinot vienam otru.

Puišu tēlu fotosesijas laikā apzināti veidojām kā pašpārliecinātu un nesatricināmu, savukārt mūsu dāmas, kā jau katra sieviete, ir šīs bezrūpīgās un reizēm gaistošās, tomēr spēcīgās uguntiņas, kas silda ikviena vīrieša ikdienu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta kora dalībnieki.

Tāpat viņi atklāj vēl kādu interesantu fotografēšanas procesa niansi. "Sākotnēji ar šo fotosesiju vēlējāmies īpaši iepriecināt tieši daiļā dzimuma pārstāves, kora puišiem iejūtoties nedaudz pikantākos tēlos.

Tomēr, apdomājot šo ideju, sapratām, ka savu tēlu vēlamies veidot ar visu mūsu kora dalībnieku saliedētību un kvalitatīvo muzikālo sniegumu, nevis muskuļu demonstrēšanu.

Iespējams, laika gaitā saņemsimies arī nedaudz draiskāka rakstura fotosesijai, tomēr tā jāieplāno savlaicīgi, lai varam kārtīgi sagatavoties, apmeklējot trenažieru zāli," smej kora stiprā dzimuma pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!