Foto: Instagram.com/racheldillonwbffpro/
23 gadus vecā fitnesa fanāte Reičela Dilona (attēlā) no Austrālijas uzskata, ka galvenais priekšnosacījums, lai iegūtu satriecošu ķermeņa reljefu, ir trenēties nevis smagi, bet gan gudri. Viņa padalījusies ar saviem noslēpumiem.

Reičela ikdienā strādā par personīgo treneri un bikini modeli. Savukārt savu publisko tēlu daiļava spodrina ar sociālo tīklu starpniecību, un noteikti jāpiemin fakts, ka viņas "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā 160 tūkstoši sekotāju.

"Es vienmēr esmu bijusi labā formā, bet agrāk biju "kardio zaķis" – es biju tieva, bet man nebija nekādu formu.

Es katru dienu vismaz divas vai trīs stundas veicu kardio treniņus un sekoju līdzi tam, ko es ēdu. Tad, palasot par to visu vairāk, uzzināju, ka man ir vairāk jāēd un jāsāk cilāt smagumus," sarunā ar izdevumu "Femail Online" sacījusi Reičela.

Fitnesa fantāte dienā ietur piecas līdz sešas maltītes. Kopumā viņa uzņem 2000 līdz 2500 kaloriju dienā.

"Es cenšos dzīvot pēc principa 80/20. Tas nozīmē, ka 80 procentus dienas laika ēdu veselīgi, savukārt atlikušos divdesmit procentus – palutinu sevi.

Man vakaros ir tieksme ēst produktus ar augstu proteīna saturu un tauku daudzumu, savukārt pa dienu uzņemu ogļhidrātus," stāstījusi Reičela.

Tāpat fitnesa trenere skaidrojusi, ka saviem klientiem vienmēr iesaka palielināt dienā uzņemto kaloriju skaitu, lai treniņos būtu iespējams veidot muskuļu reljefu. Tiesa, Reičela norāda, ka jābūt zināšanām par to, kuras kalorijas ir vēlams uzņemt. "Trenējies gudri, nevis smagi," piebildusi Reičela.

Sneak peak in today's shoot with @jamesjoel cannot wait to see our photos 😍

A post shared by Bodies by Rachel (@racheldillonwbffpro) on Feb 13, 2017 at 12:36am PST

Reunited with my bae @laurensimpson ❤️ 📷@julius_d

A post shared by Bodies by Rachel (@racheldillonwbffpro) on Feb 10, 2017 at 12:07am PST

Plate squat holds 🔥 this ones killer!

A post shared by Bodies by Rachel (@racheldillonwbffpro) on Feb 9, 2017 at 11:52am PST

Are you willing to work for what you want? So many people want to live a certain life, look a certain way, achieve certain goals but are not willing to put in the work. Anything worth it, does not come easy. I have set myself goals that have taken me years to achieve.. how did I stay motivated? How did I not lose hope or give up? Because if you never give up, if you never stop trying you cannot fail. It might take several attempts but if you keep improving, if you keep working your ass off you will achieve what you once thought could only be a dream. Wearing @musclenationofficial black on black compression tights! Crops coming soon! Gym Clothing: 💻 www.MuscleNation.org 🔥 10% OFF + 4 FREE GIFTS 🎁 use code RACHEL10 Ill be taking you through a leg workout today on the MN snapchat! 👻igbodybuilding

A post shared by Bodies by Rachel (@racheldillonwbffpro) on Feb 7, 2017 at 10:28am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!