Foto: F64

Pazīstamā aktrise Agnese Zeltiņa (attēlā) pēc vairāku mēnešu pauzes atkal izgājusi sabiedrībā - viņa pārsteidz sabiedrību ar tumšāku matu krāsu siltos medus toņos un izcilām iemaņām virtuvē, ar kurām gatava dalīties arī ar citiem, atklājot savas iecienītās receptes tikko izdotajā Blondīņu pavārgrāmatā.

"Mana īpašā bērnības recepte ir biezpiena kūka, taču to gatavoju reizi gadā - uz savu vārda dienu. Bet arī ikdienā es gatavoju pati - pie tam ļoti daudz un dažādi," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Agnese.

Aktrise ēdamo sev gatavo divas reizes dienā, un man tas viņai neaizņem daudz laika. "Ja ēdiens jāgatavo ilgāk par pusstundu, tas ir lēni. Esmu iemācījusies visu ātri iztīrīt, sakapāt," stāsta Agnese.

Ikdienā viņa iecienījusi dārzeņu sautējumus, zivi un salātus, un nepiekrīt populārajam mītam par to, ka blondīnes virtuvē labāk neielaist.

"Blondīnēm ļoti patīk gatavot ēst. Viņas tiešām ir apķērīgas, prot pagatavot garšīgu ēdamo pilnīgi no nekā un pabarot lielu pulku cilvēku," novērojumus atklāj aktrise.

Agnesi patiesi pārsteigusi blondīņu ēst gatavošanas prasme, un tas pierāda to, ka gaišmatainās sievietes par spīti visiem stereotipiem tomēr ir lieliskas mājsaimnieces. Pēc Blondīņu pavārgrāmatas izdošanas Agnese cer vēl kādā veidā turpināt parādīt sabiedrībai meiteņu gatavošanas talantu.

"Varētu domāt par kādu pasākumu, kur mēs gatavotu klātienē. Tās varētu būt blondīņu pavārmākslas sacensības uz ātrumu. Es pati vienkārši dievinu ēdienu. Es bildēju visu, ko es ēdu - esmu pilnīgi apsēsta - varētu mācīties ēdiena fotografēšanu," smejas Agnese. Ēšanu viņa uzskata par vienu no dzīves lielajām baudām.

"Man ēdiens nav tikai tāpēc, lai uztvertu barības vielas un izdzīvotu - man tā ir bauda, prieks un sajūsma. Tad, kad es kaut ko apēdu, varu izgaršot kumosu piecas minūtes un pēc tam stāstīt par to gadiem. Esmu absolūts ēdienu, dzērienu gardēdis," atklāj pazīstamā aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!