Foto: LETA

Bijusī aktrise, tagad rotu māksliniece Agnese Zeltiņa paviesojusies kanāla "360TV" sarunu raidījumā "Pasaki to skaļi", kur cita starpā pieskārās arī privāto attiecību tēmai.

Raidījumā uzņēmēja Agnese Zeltiņa satikās ar savu sirdsdraudzeni Zani Vaļicku, abām ar asarām un smiekliem atceroties ilgajā draudzībā piedzīvoto, tostarp to, kā abām izvērtusies privātā dzīve. Vaļicka ir precēta sieva jau daudzus gadus, taču Agnesei tāda ģimenes laime tomēr nav tikusi.

Uz raidījuma vadītāja Laura Reinika interesi par mīlas līkločiem Zeltiņas dzīvē, viņa teic: ne viss ir tā, kā no malas izskatās pēc virsrakstiem medijos. Turklāt katrs vīrietis, ko savulaik un arī patlaban dāsni aprakstījusi dzīvesstila prese, bijis skolotājs viņas pašas izaugsmē.

"Nekas nav tā, kā izskatās no malas. Kaut kāda daļa taisnības vienmēr visam ir, bet es nevienu nemeklēju, piedzīvojumi mani atrod pašu. Esmu sapratusi vienu būtisku lietu: ir meitenes, kurām paveicas, un ir tādas, kurām viena mīlestība dzīvē ir par garu. Mans ceļš ir ļoti saistījies ar manām attiecībām, mīļotajiem cilvēkiem. Šie cilvēki ir man bijuši skolotāji – viņi kaut ko man ir iemācījuši un tad mūsu ceļi šķīrušies," par privātās dzīves aspektiem teic Zeltiņa.

Uzņēmēja par šīm skolām ir pateicīga un atklāj, ka tikai ar laika distanci spējusi tās novērtēt. Zeltiņa min filmu Amerikā, kas tapa viņas attiecībās ar gados jaunāko režisoru Miku Ozoliņu, viņa min arī brīnišķīgo dēlu Robiju, kurš piedzima aktrises attiecībās ar bijušo vīru Aleksu Dubasu abu Maskavas perioda laikā.

Runājot par attiecībām ar bēdīgi slaveno mīlnieku Rūdolfu Brēmani, uzņēmēja atgādina: ne viss ir tā, kā izskatās. Zeltiņa pati par tām dzelteno presi neinformēja (jāpiebilst, ka tiesas sēžu kalendārs ir publiski pieejama informācija ikvienam – red.), un saka: "Ir kaut kādas lietas, kas nav domātas publiskai atšķetināšanai. Es ar to presē negriezos. Es teicu: nav komentāru!, un tagad es saku tieši to pašu."

Jau vēstījām, ka 15. martā tiesā Rīgā bija paredzēts izskatīt Agneses Zeltiņas prasību pret savu kādreizējo draugu Rūdolfu Brēmani par ciešanu morālās kompensācijas piedziņu. Cik liela un uz kāda pamata bija veidota sāpju naudas piedziņa, nebija zināms. Tiesa pēc būtības nenotika, jo Zeltiņa atsauca savu prasību, vienlaikus tiesa piesprieda viņai Brēmaņa kontā ieskaitīt ar tiesvedību saistītos izdevumus. Vēlāk Brēmanis izdevumam "Privātā Dzīve" pauda, ka Zeltiņa ar iesūdzēšanu tiesā pūlējusies no viņa izspiest naudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!