Foto: Mango

Aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija (attēlā), kura pievērsusies kūku cepšanai, šo savu hobiju pacēlusi jaunā līmenī - iesākumā viņa tortes cepa savai ģimenei, draugiem un paziņām, taču tagad jau viņa izveidojusi īpašu Facebook lapu, kurai dots nosaukums Marijas kūkas.

Marija, kura šobrīd audzina meitiņu Mīlu Jasmīnu un pievērsusies mājas dzīvei, aizrāvusies ar gatavošanu. Īpaši viņa pilnveidojusi savas prasmes kūku cepšanās, un šo talantu pamanījuši arī citi.

Līdz šim meitene pašas gatavotos brīnumus atrādīja savā Facebook profilā, publicējot dažādas bildes ar glīti noformētām kūkām. Ļaudis vairākkārt viņai ieteica šo aizraušanos attīstīt reālā biznesā, ar kuru pelnīt. Arī Marijas mamma Agnese neslēpa, ka ļoti lepojas ar savas meitas aizraušanos.

Jūlija vidū Marija cepa savu pirmo pasūtījuma torti. Pēcāk sekoja vēl vairāki pasūtījumi, kā rezultātā Romija savu hobiju beidzot nolēmusi attīstīt augstākā līmenī un kūkām veltījusi veselu Facebook lapu, kurā norādījusi tālruņa numuru un e-pasta adresi, pa kuru veikt pasūtījumu.

31. augustā tortēm veltītajā mājaslapā sākusies pamatīga rosība - Romija publicē pašceptās tortes, dalās ar receptēm un pat izveidojusi logotipu, kurā viņa attēlota ar lielu torti rokās.

Nedēļas laikā lapa savākusi 285 "laikus", un fanu skaits turpina augt. Romija saviem sekotājiem sola, ka "Marijas kūkas jūsu svētkus padarīs īpašus". Meitene arī savus atbalstītājus aplaimo ar kārumiem - savam 222 sekotājam Zeltiņa uzdāvināja torti.

Klienti, kuri jau nodegustējuši Marija kūkas, tās slavē un atzinīgus vārdus izsaka arī par noformējumu, kurā Romija izmanto augļus, cukura mastiku un pat bērnu rotaļlietas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!