Foto: Publicitātes foto

Šoruden Filipīnās notiekošajā populārā vīriešu žurnāla Playboy starptautiskajā konkursā Playboy Playmate of the Year piedalīsies arī meitene no Latvijas – šogad šis gods uzticēts Zanei Heldai (attēlā).

Kā vēsta žurnāla Latvijas izdevuma pārstāvji, jelgavniece par Playboy modeli kļuva, piedaloties žurnāla un Radio SWH organizētajā konkursā Vasaras meitene 2012. gadā.

Pievilcīgās meitenes foto žurnāla vāku un iekšlapas rotāja pērnā gada augustā, kad ar fotogrāfa Andreja Zavadska gādību bija tapusi jutekliski vasarīga fotosesija, bet tagad viņai uzticēts gods nest Latvijas vārdu pasaulē.  

Šobrīd Zane studē Latvijas Lauksaimniecības universitātē, un rudenī studentu apmaiņas programmas ietvaros viņa uzsākusi mācības Slovākijā.

Šobrīd ikvienam ir iespēja atbalstīt Zani konkursā, nobalsojot par viņu kā par savu simpātiju. Konkursa fināls ir paredzēts 24. oktobrī, un kopumā dalībai finālā ir izvēlētas desmit meitenes no dažādām valstīm.

Jau vēstīts, ka pērn Latviju šajā konkursā pārstāvēja šovā Okartes skatuve iepazītā Lingita Lina Bopulu, kura skaistuļu sacensībā startēja ar visnotaļ atzīstamiem panākumiem - viņa sīvajā konkurencē ieguva piekto vietu un talantīgākās dalībnieces titulu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!