Foto: Publicitātes foto

20. un 21. februārī Ķīpsalas hallē norisināsies ikgadējais erotikas šovs Erots, un tagad paziņoti tā vadītāji – tie būs seksīgais modelis Kristaps Vilde un draiskā mājsaimniece Sigita Brazdauska (abi kopā attēlā).

Kā informē pasākuma rīkotāji, seksīgā un muskuļotā auguma īpašnieks Kristaps Vilde ir modelis, fitnesa treneris un ielu vingrošanas kustības entuziasts, bet ir atvērts arī jauniem izaicinājumiem.

No 2014. gada izskatīgais jaunietis strādā par modeli Ginta Budes modes namā un vairākkārtēji ir defilējis pa mēli pašmāju modes pasākumos un ballītēs. Tāpat viņš vada pašdibināto ielu vingrošanas komandu biedrs.

"Ar nepacietību gaidu erotikas festivālu, jo tā vadīšana man būs pavisam jauna un unikāla pieredze. Kopā ar savu skatuves partneri, ar kuru mums bija klikšķis jau pirmajā tikšanās reizē, darīsim visu, lai šie divi vakari ikvienam apmeklējam būtu neaizmirstami," stāsta Kristaps.

Tandēmā ar Kristapu uz Erota skatuvēm kāps Sigita Brazdauska, kuras žilbinošais smaids ir apbūris ne vienu vien vīrieti. Sigitas draugi stāsta, ka viņai ideāli padodas divas lietas - bērni (Sigita ir trīs bērnu māmiņa) un kūkas.

"Kad uzzināju, ka mans skatuves partneris būs Kristaps, pirmā doma bija - piespēlējuši man tādu iedomīgu, "uzkačātu" čali. Bet tad mēs iepazināmies, un sapratu, ka esmu kļūdījusies. Kristaps, izrādās, ir jauks, vienkāršs puisis, un nenoliegšu - ļoti simpātisks," atzīst Sigita.

Festivāls Erots 2015 notiks 20. un 21. februārī Ķīpsalā, un tas ir nozīmīgākais erotikas pasākums Baltijā.

Festivāls apmeklētājiem piedāvā baudīt pārsteigumiem pilnas latviešu un ārzemju mākslinieku šovprogrammas, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, piedalīties slapjo T-kreklu un šortu konkursā un citās aktivitātēs.

Erots 2015 piedāvās ne tikai lieliskas izklaides iespējas, bet arī plašu erotiskās produkcijas klāstu - intīmpreču izstādi. Ieeja no 18 gadu vecuma, bet sīkāka informācija pasākuma mājaslapā.

Biļetes uz Erotu ir nopērkamas Biļešu servisa kasēs visā Latvijā par 12 eiro, intīmpreču veikalā Kupidons Plus (Rīgā, Aleksandra Čaka ielā 72 un Alfrēda Kalniņa ielā 4) par 10 eiro, kā arī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā darba dienās no plkst. 10:00 līdz 16:30 par 10 eiro.

Tuvojoties karstajam pasākumam, kā arī tā norises laikā biļetes būs dārgākas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!