Foto: Privātais arhīvs

Latvijas hokeja leģendas Oļega Znaroka meita Alise Znaroka jau aptuveni trīs gadus ir kopā ar NHL hokejistu Artemiju Panarinu. Tagad pāris savā "Instagram" ievietojis zīmīgu foto.

NHL kluba "Rangers' uzbrucējs Panarins un viņa mīļotā Alise Znaroka savus sekotājus iepriecināja, vienlaikus instagramā ievietojot attēlu, kurā Alise uzskatāmi demonstrē krāšņu gredzentiņu savā zeltnesī.

Attēla paraksts: 8/05/19 un sirsniņa. Tas netieši apstiprina, ka skaistais pāris pagājušā gada maijā saderinājušies, bet šogad skaisto mirkli atceras un parāda interesentiem daudzviet pasaulē.

Zem fotogrāfijas virknējas neskaitāmi laba vēlējumi: cilvēki pārim vēl laimi, mīlestību, ilgu kopdzīvi.

View this post on Instagram

A post shared by Alisa Znarok (@alisaznarok) on May 22, 2020 at 1:55pm PDT

Krievu hokejists ar modeli Alisi uzsāka kopdzīvi 2018. gadā, bet šogad Alise saviem sekotājiem "YouTube" kanālā izrādīja abu ligzdiņu – Panarins nopircis divstāvu māju Ņujorkā.

Skaistā un plašā mājvieta bijis sapnis abiem. Kopā ar Alisi un Artemiju mīt arī suņuks Rižijs.

Alise Znaroka ir jaunākā meita leģendārajam hokejistam un tagad trenerim Oļegam Znarokam, savukārt Artemijs Panarins ir Ņujorkas "Rangers" hokejists, kurš nesen parakstīja līgumu ar klubu uz septiņiem gadiem par kopsummā vairāk nekā 81 miljonu ASV dolāru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!