Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Leģendārais latviešu estrādes dziedātājs Žoržs Siksna nu jau divus gadus ir "jaunais tētis" – mākslinieks kopā ar krietni jaunāko sievu Annu audzina savu dēlēnu. Par iepazīšanos ar mīļoto sievieti Siksna pastāstījis STV sarunu šovā "Pasaki to skaļi".

Šobrīd 64 gadus vecais dziedātājs un vokālais pedagogs Žoržs Siksna ar sievu Annu iepazinās deviņdesmito gadu beigās starptautiskajā klasiskās mūzikas konkursā "Future Stars" – viņu mācīja kāds vīrietim pazīstams pedagogs, kurš lūdza "paklausīties" tobrīd 16 gadus veco meiteni. Žoržs secinājis, ka jauniete nodziedāja neslikti, taču romantiskas jūtas starp abiem uzvirmoja jau vēlāk, kad dziedātājs kļuva par viņas skolotāju.

"Tā nu mēs sadziedājāmies," par savu krietni jaunāko sirdsdāmu saka Siksna. Turklāt to, ka Anna viņam ir īstā, Siksna sapratis jau piektajā romantisko attiecību dienā. Anna par vīru ir 22 gadus jaunāka.

Pēc abu dēla Jēkaba nākšanas pasaulē Žoržu un Annu 2019. gada 16. jūlijā Anglikāņu baznīcā salaulāja mācītājs Juris Cālītis. Tagad, kad mazajam ir jau divi gadi, mākslinieks secinājis, ka audzināt bērnus nudien nav viegli.

Pats Siksna pirmo reizi par tēvu kļuva 23 gadu vecumā – piedzima meita Vlada, kuras audzināšanā viņš gan nepiedalījās, abi pat nesatikās. Vlada pasaulē laidusi dēlu, Siksnas mazbērnu, kurš nu jau ir pilngadīgs jaunietis. Pārējās Siksnas attiecībās bērnu nebija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!