Foto: Vida Press
Fotogrāfe-amatiere Beta Mankuzo, kura kopā ar saviem trim dēliem dzīvo Minesotā, radījusi aizkustinošu un sirsnīgu fotogrāfiju sēriju, kurā atvases iemūžinājusi kopā ar ģimenes mīluļiem – kaķiem Lūsiju un Irī.

Ārvalstu medijiem fotogrāfe atzinusi, ka ideja par šāda fotoprojekta tapšanu pie viņas atnākusi nejauši - ģimene iegādājusies kaķus un trīs dēlu māmiņu tik ļoti aizkustinājusi saikne starp dzīvniekiem un cilvēkbērniem, ka viņa kritusi azartā, to iemūžinot.

Galvenie modeļi ir viņas dēli Rovans, Ezra un mazais Jūda, un mākslinieciskā māmiņa secinājusi - ja fotografēšanas procesā tiek iesaistīti kaķi, arī zēni kļūst daudz pacietīgāki un ieinteresētāki mātes radošajās izpausmēs.

"Visi puikas mīl kaķus, bet vislielākais kaķu mīļotājs ir Rovans. Viņš lasa kaķu grāmatas, skatās kaķu šovus un vienmēr interesējas par mūsu pašu kaķu gaitām," stāstījusi Beta, kura ir stingri pārliecināta, ka bērniem ir jāaug kopā ar mājdzīvniekiem.

"Es uzskatu, ka, ja ģimenē ir mīluļi, tas bērniem sniedz nenovērtējumu pacietības un līdzjūtības stundu," skaidrojusi fotogrāfe, kuras fotogrāfijas iekarojušas daudzu sirdis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!