Foto: Publicitātes foto

Viens no populārākajiem pašmāju erotisko fotogrāfiju meistariem Aleksandrs Sokolovs pārsteidzis ar kārtējo unikālo projektu – viņš izveidojis pirmo erotisko kalendāru Latvijas klubu vēsturē, kurā kā modeles redzamas naktskluba Coyote Fly darbinieces.

Kalendārs radīts par godu naktskluba jubilejai - 31. martā Coyote Fly atzīmēja vienu gadu ilgu atrašanos izklaides centrā Vernisāža. Kalendārā pozē kopā 12 kluba pievilcīgās darbinieces.

Profesionāla fotogrāfa veidots kalendārs par godu naktsklubam ir unikāls notikums Latvijas klubu dzīvē - neviens no vietējiem klubiem šādu ideju vēl nebija realizējis.

Erotiskais kalendārs pasniegts kluba uzticamākajiem klientiem un sadarbības partneriem kā ekskluzīva dāvana. Kluba īpašnieks spriež, ka darbinieču bildēšana varētu kļūt par jaunu tradīciju - pikants kalendārs varētu tapt ik gadu.

 "Sadarbība ar Coyote Fly man bija izaicinājums, kuram labprāt piekritu, jo man patīk līdzdarboties nebijušos projektos. Kalendāram gatavojos ļoti nopietni, jo atšķirībā no maniem iepriekšējiem projektiem, šim bija pilnīgi savādāks uzstādījums, kā arī meitenes ikdienā strādā Coyote Fly klubā un ne visas no viņām ir profesionālas modeles, tomēr lieliski tika galā, un rezultāts ir vienreizējs," par paveikto priecājas pats fotogrāfs.

Bildes novērtēt un apskatīt citus Sokolova projektus iespējams fotogrāfa mājaslapā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!