Foto: DELFI

Trešdien, 12. decembrī, Fabrikas restorānā norisinājās Dailes teātra aktrises un mākslinieces Elīnas Dzelmes (attēlā kopā ar vīru Dž.Dž. Džilindžeru) personālizstādes fALLin12, kuru pirmajā vakarā apmeklēja arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki.

Šonedēļ atklātā izstāde ir Dzelmes trešā mākslas darbu izstādīšana - pirmā izstāde Fest Antifrigia, kurā bija izstādītas visnotaļ pikantas gleznas, notika 2011. gada pavasarī Rīgas mākslas telpas Izglītības zālē, bet pērn rudenī aktrises personālizstāde Vīns bija aplūkojama Vīna studijā.

Fabrikas restorānā aplūkojamie darbi tapuši šī gada rudenī, kad pasaulē jau bija nākusi Dzelmes pirmdzimtā meitiņa Hanna, un pati māksliniece atzinusi, ka jaunajos darbos dominē spilgtas krāsas un spilgtas emocijas, bet visa centrā, kā jau ierasts, ir sieviete.

Sumināt savu kolēģi nozīmīgajā dienā bija ieradušies arī vairāki Dailes teātra pārstāvji - starp sveicējiem bija Ģirts Ķesteris, Lilita Ozoliņa un Vita Vārpiņa. Tāpat izstādi novērtēt bija ieradies mākslinieks Vilipsōns, fotogrāfs Jānis Deinats, uzņēmējs un pasaules apceļotājs Māris Gailis un citi mākslas mīļotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!