Foto: Vida Press

Lai gan fanātiska selfiju uzņemšana atzīta par psihisku traucējumu, uzņēmīgi ļaudis apsēstos cilvēkus nevis sūta pie dakteriem, bet gan ražo preces, lai iegrūstu viņus vēl lielākā tehnoloģiju atkarībā.

Tāpēc kompānija HTC nākusi klajā ar savu jaunāko izgudrojumu - HTC Desire EYE viedtālruni, kas, aprīkots ar 13 megapikseļu fotokameru no abām pusēm, pēc viņu vārdiem, ir piemērotākais aparāts selfiju faniem.

"Katru dienu burtiski miljoniem selfiju pārpludina sociālos tīklus, un, lai aplaimotu savus sekotājus, to dara pat tāda kalibra ļaudis kā Baraks Obama, Deivids Kamerons un pāvests Francisks.

Līdz ar to telefons, kas vislabāk piemērots tieši selfiju uzņemšanai, daudziem cilvēkiem šķitīs ļoti vērtīgs ieguvums," komentējis kompānijas mārketinga vadītājs Lielbritānijā un Īrijā Bens Volšs.

Lai reklamētu savu jauno produktu, HTC publiskojusi nelielu foto galeriju, kurā redzams, kā ietekmīgas vēsturiskas personas uzņemtu selfijus, ja viņu laikā būtu bijusi šāda iespēja.

Galerijā redzama Marija Antuanete ar tortes gabalu, sers Volters Reilijs ar ceptu kartupeli, Romas imperatori Jūlijas Cēzars un Adrians, Grigorija Rasputins pie Kremļa un Ēģiptes valdniece Kleopatra vannā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!