Foto: Olga Barantseva
Krievijā un arī britu medijos popularitāti guvusi Krievijas fotogrāfes Olgas Barancevas veidota bilžu sērija, kurā divas modeles pozē kopā ar lāci Stepanu.

Fotosesijā kopā ar 650 kilogramus smago milzeni pozējušas Marija Sidorova un Lidija Fetisova, bet skaistās fotogrāfijas tapušas kādā mežiņā Maskavas pievārtē. 

DELFI Izklaidei Olga īpaši uzsver - lai gan britu un vēlāk arī Krievijas presē izskanējis, ka šī fotosesija tapusi kā protesta forma pret medībām, tā nebūt neesot.

"Mēs vienkārši vēlējāmies parādīt, kāda saskaņa ir iespējama starp lāci un cilvēkiem," skaidro māksliniece, kuras portfolio, kurā ieskatu var gūt arī šeit, ir daudz fotogrāfiju ar dzīvniekiem.

Fotosesijas galvenajam varonim - 18 gadus vecajama Stepanam - ir liela pieredze filmējoties, un tas ļāvis īstenot fotosesijas ideju. Savulaik lāčuks atrasts mežā, un tiek pieļauts, ka mazulīša māte ir nošauta medībās. 

Lācēnu atradis Jurijs Panteļejenko, kurš laimīgas apstākļu sakritības dēļ ir profesionāls cirka treneris, un Stepans kļuva par zvaigzni - viņš filmējies daudzās Krievijas kinofilmās, starp kurām ir, piemēram, Ёлки 1914.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!