Foto: Publicitātes foto
Parasti mazuļa ienākšana ģimenē vairāk rūpju prasa sievietei, kas paliek mājās ar bērnu, kamēr vīrietis nododas ģimenes uzturēšanai - tomēr nav izslēgts arī pretējs modelis, un fotogrāfs Deivs Ingldovs izveidojis amizantu projektu, kurā parāda šādas lomu maiņas iespējamās sekas.

Foto projekta galvenie varoņi ir pats Ingldovs un viņa mazā meitiņa Elisa Bī. Jautros attēlus Inglovs publiskojis savā profilā sociālajā tīklā Facebook.

Deivs arī atzīst, ka nekad nav tiecies veidot fotogrāfa karjeru un pirmo spoguļkameru iegādājies, lai fotografētu, kā aug mazā Elisa. Izrādījās, ka meitas dāvātā iedvesma palīdzēja atklāties Deiva fotomākslinieka talantam. Viņa sākotnēji Facebook uzsāktais projekts kļuva tik populārs, ka viņš to padarīja pieejamu plašākai auditorijai.

Fotostāsts veltīts vīrieša izmisīgajām pūlēm teicami paveikt mazās nebēdnes aukles lomu un izpildīt dzīvesbiedres atstātos padomus, kas viņam parasti izdodas ļoti komiski: mazā Elisa tiek iesēdināta zupas katlā un veļas mašīnā; pudelītes vietā mazā meita saņem brokastīs milzīgu gaļas gabalu; savukārt meita mazgā tēta brilles, mobilo tālruni un televizora pulti tualetes podā.

Dažiem skatītājiem komiskās fotogrāfijas šķiet mulsinošas, taču Deivs apgalvo, ka meita fotografēšanas procesā ne tikai nav cietusi, bet, tieši otrādi, priecājusies par notiekošo kā īsta fotomodele.

Tieši pozitīvo atsauksmju dēļ Ingldovs nolēma fotogrāfiju sēriju World's Best Father parādīt plašākam skatītāju lokam. Fotogrāfs arī atklājis, ka krūzīti ar šādu uzrakstu nopircis nejauši, bet vēlāk tā devusi nosaukumu visam projektam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!