Foto: Privātais arhīvs

Latvijā pagaidām vienīgais fitnesa fotogrāfs Tomass Lukomskis piedāvā īpaši provokatīvu foto sēriju, kas lauzīs visus aizspriedumus par fitnesa modelēm kā nepietiekami sievišķīgām. Bildēs iemūžinātas fitnesa meiteņu auguma aprises, kuras varētu apskaust ikviena dāma.

DELFI Izklaidei stāsta projekta autors, bildes foto projektam tapušas vairākās sesijās.

"Tas ir kaut kas starp modes foto un provokāciju, tā vismaz es nosaucu stilu, kurā ieturētas bildes. Un ar fitness fit body piesitienu," projektu raksturo Tomass.

Tomass ikdienā par savu pamatprofesiju sauc fitnesu, bet fotografē jau kopš 2010. gada. Viņa mākslas firmas zīmes ir kaisles motīvs, emocijas un seksuāls piesitiens. "Katram jau dzīvē patīk seksīgas lietas. Nezinu nevienu Latvijas fotogrāfu, kuram būtu līdzīgs stils," spriež Tomass.

Fotogrāfa mākslu vairāk var iepazīt viņa Facebook lapā, kur var pieteikties arī uz foto sesijām. Lai gan šajā projektā Tomass iemūžinājis ideālas auguma aprises, fotogrāfs modeļu izvēles ziņā ir visai elastīgs un ir gatavs seksīgi nobildēt jebkādu formu īpašnieces.

"Ņemiet vērā, ka tikai kauli un āda nav labs ķermenis. Jābūt dažādībai. Lielus dupšus un gurnus var skaisti pasniegt, ja izvēlas attiecīgas gaismas un noskaņu. Iesaku cilvēkiem nekautrēties no manis, jo mēs visi esam skaisti, un īstam meistaram nav problēmu foto izcelt labāko no katra," uzskata Tomass.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!