Foto: Aleksandrs Sokolovs
Šonedēļ plašu atpazīstamību Latvijā izpelnījās pievilcīgā fitnesa daiļaviņa Kristīne Freiberga (attēlā). Viņas slava turpina uzņemt apgriezienus, un izskatīgā sportiste jau paguvusi pozēt skandalozajam fotogrāfam Aleksandram Sokolovam.

Mākslinieks jauno pašmāju fitnesa zvaigzni iemūžinājis slapjajā fotosesijā savā studijā, kur izveidota īpaša ūdens sistēma, un pievilcīgā sportiste pikantā manierē pozējusi Sokolovam zem lietus šaltīm.

Kā vēsta kailfoto meistars, viņa studijas griestos ir iemontēta milzīga duša, no kuras līst silts ūdens. Daudzas atpazīstamas latviešu sievietes izmantojušas iespēju tapt iemūžinātām slapjajā fotosesijā, un arī nesen iepazītā fitnesa zvaigzne pievienojusies to dāmu pulciņam, kuras Sokolovam pozējušas lietū.

Fotosesijas ietvaros tapuši vairāki attēli, no kuriem piecus mākslinieks izlicis publiskai apskatei. Tajos Freiberga redzama ne tikai kaila, bet arī apakšveļā un dažādās pikantās kleitās. Visiem Sokolova daiļrades cienītājiem ir iespējams nobalsot par labāko bildi, kurā iemūžināta jaunā fitnesa zvaigzne.

"Fotosesijas mērķis bija izmēģināt jaunu iekārtu, ar kuru es veicu fotosesijas ūdenī. Tā ir jauna un milzīga duša - tās diametrs ir aptuveni divi metri. Tā kā jūlijs ir karstākais mēnesis, tā laikā būs ļoti izdevīgs piedāvājums slapjajām sesijām.

Kristīnei ir fantastisks ķermenis, tāpēc es izvēlējos tieši viņu. Kristīni es pazīstu diezgan sen, jo dzīvojam netālu un regulāri nejauši tiekamies piemājas veikalā. Es jau sen biju pamanijis, ka tur iepērkas kāda ļoti atlētiska meitene un vēl atlētiskāks puisis - Kristīnes draugs Uldis. Sasveicinājāmies, un izradās, ka mums ir daudz kopīgu draugu," savu komentāru sniedz Sokolovs.

Jau vēstīts, ka Kristīnei Freibergai īsā laikā izdevies fitnesā sasniegt izcilus rezultātus. Viņas pašmērķis ir izveidot sev tādu ķermeni, par kādu sapņo pati, nevis sacensību tiesneši.

"Sportiska un aktīva esmu bijusi visu mūžu. Jau izsenis esmu apmeklējusi sporta zāli, lai uzturētu sevi formā un sapņojusi, ka reiz varētu piedalīties fitnesa sacensībās, bet pavisam nopietni fitnesam pievērsos pirms trīs gadiem, kad mani apņēmās trenēt mans tagadējais dzīvesbiedrs Uldis Upītis," šonedēļ DELFI Izklaidei savu stāstu atklāja Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!