Foto: Vida Press

Lielbritānijā jau vairākus gadus darbojas labdarības organizācija The Garrison Girls jeb Garnizona meitenes, kuras mērķis ir palīdzēt gan armijniekiem, gan viņu sievām un citiem tuviniekiem.

Šogad, lai iepriecinātu sevi un citus, kā arī pievērstu uzmanību militāristu ģimeņu problēmām, drosmīgākās The Garrison Girls meitenes apvienojušās pikantā projektā - viņas kailas pozējušas fotogrāfam, bet fotosesiju rezultāti tiks apkopoti kalendārā.

"Ir ļoti grūti būt militārista sievai, un es vēlējos izdarīt kaut ko, kas dotu meitenēm enerģiju un spēku," ārvalstu medijiem atzinusi Sāra Beneta Fērstone, kuras vīrs Pols arī dien armijā.

"Fotogrāfijas viņas attēlo tādas, kādas viņas ir - ar celulītu un strijām, bet viņas visas izskatās fantastiski. Es uzskatu, ka daudzas no viņām ir pārsteigtas un apmierinātas ar rezultātu," skaidrojusi kalendāra idejas iniciatore.

Fotosesijas notikušas gan Skotijas kalnos, kur temperatūra bijusi četrus grādus zem nulles, kā arī pludmalē, kur neprofesionālās modeles lutinājuši krietni vien patīkamāki laika apstākļi.

Kalendāru iespējams iegādāties The Garrison Girls mājaslapā, šķiroties no desmit sterliņa mārciņām, un visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti, lai kareivjiem palīdzētu cīnīties ar posttraumatiskā stresa radītajām problēmām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!