Foto: Instagram.com/aroundchernyavsky/

Savulaik lielu ievērību izpelnījās krievu fotogrāfa Murada Osmana radītais romantiskais foto projekts "Follow Me" – ceļojumu bildes ar viņa mīļoto sievieti, modeli Natāliju, kura iemūžināta uz gleznaina fona, pasniegusi viņam savu roku. Mākslinieka radīto bilžu kompozīcijas veidošanas stils iedvesmojis daudzus.

No Osmana piegājiena iedvesmojies arī krievu fotogrāfs Kirils Čerņavskis, kurš rada ļoti līdzīgā manierē ieturētus mometuzņēmumus. Tiesa, viņa bildes ir krietni pikantākas – tajās pozē puskailas daiļavas.

Čerņavska darbus iespējams aplūkot viņa divos "Instagram" foto blogos, un kārdinošās bildītes ieinteresējuši daudzus – tiem abiem kopā ir gandrīz pusmiljons sekotāju. Tāpat par fotogrāfa veidoto attēlu sēriju raksta dažādi medij un jūsmo interneta lietotāji.

Nav šaubu, ka arī jūsu draugu lokā ir vismaz viens saldais pārītis, kas sociālajos tīklos padalījies ar Osmana stila bildīti. Atliek vien cerēt, ka kāda iemīlējusies daiļava būs gana drosmīga, lai sekotu Čerņavska pikantajam piemēram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!