Foto: Aleksandrs Sokolovs

Latvijā plašu atpazīstamību guvusī fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā) pievienojusies to sieviešu pulciņam, kuras ļāvušās fotosesijai pie skandalozā pašmāju fotogrāfa Aleksandra Sokolova.

DELFI Izklaidei pastāstīja Sokolovs, fotosesija plānošana sākusies pirms pusgada, bet pati fotografēšana notikusi tikai tagad, jo Karīna pašlaik ir savā vislabākajā formā.

"Pirms trīsarpus gadiem Karīna bija parasta maza, tieva meitene un svēra 46 kilogramus, bet tagad viņa piedalās vienās sacensībās kopā ar pasaules elitārākajiem sportistiem. Viņa ir dzīvs pierādījums tam, ka viss atkarīgs tikai no cilvēka gribasspēka. Katra meitene var kļūt par supersievieti - vajag tikai ļoti gribēt," uzskata Sokolovs.

Viņš Karīnu pazīst jau diezgan ilgu laiku un ir pārliecinājies, ka viņai ir ne tikai superspēcīgs ķermenis, bet arī raksturs.

"Lai iegūt šādu figūru, ir jācīnās ar sevi katru dienu, katru stundu, katru minūti. Un tā galvenā cīņa notiek nevis sporta zālē, bet vakaros pie ledusskapja," skaidro fotogrāfs, kuru īpaši sajūsmina sievietes vēderpese.

"Tie, kuri sporto, zina, ka skaists reljefs uz vēdera ir 20% vingrinājumu un 80% diētas nopelns. Pareizai ēšanai ir ne mazāka nozīme kā treniņiem. Tāpēc Karīnai vispār nav tauku slāņa zem ādas. Ja viņu patausta, viņa visa ir cieta un tvirta. Karīnai zem ādas ir fantastiska muskulatūra.

Dēļ tā, ka Karīna pareizi ēd, labi guļ un regulāri, sporto, viņa ir ļoti veselīga. Viņai ir biezi un spīdīgi mati, veselīgi nagi un zobi. Karīnas locītavas var izturēt daudz lielāku slodzi nekā parasta cilvēka locītavas. Šāds Karīnas veselīgs dzīvesveids pozitīvi ietekmē pilnīgi visu organismu," nebeidz priecāties Sokolovs

"Ir daudz idiotu, kuri domā, ka, lai tiktu pie tāda ķermeņa, vajag tikai potēt steroīdus un rīt ķīmiju Tā domā tikai tie, kam nav nekāda sakara ar sportu un kuri visu laiku meklē sev attaisnojumus, ka ēd saldus eklērus uz dīvāna," potenciālo kritiku atspēko Sokolovs.

Arī šī fotosesija tapusi Sokolova iecienītajā stilā, un attēli vairāk atgādina gleznas. 

"Man patīk radīt savu realitāti no baltas lapas. Katra bilde ir kā kolāža, kura sastāv no daudziem fragmentiem. Vajadzēja fotografēt gan studijā, gan pludmalē, izmantojot sarežģīto apgaismošanas aparatūru.

Šajās fotogrāfijas var redzēt daudzu cilvēku darbu. Piedalījās ne tikai mana foto un datorgrafikas komanda, bet arī stilistes un tērpu mākslinieces - Inga Kavaļeristova un Arta Kiršteine, kā arī vizāžiste Sarmīte Barševska," stāsta Sokolovs un aicina visus par sev tīkamākajām bildēm balsot viņa mājas lapā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!