Foto: Publicitātes foto

Latvijas Instagram mīlule Yana Bruk kļuvusi arī par daiļaviņu izvērtēšanas projekta Baltic Rating iedvesmas avotu. Apskaužamā dupša īpašniecei uzticēts īpašais gods kopā ar tumsnēju donžuānu prezentēt tautai projekta oficiālos krekliņus.

Yana pēdējo mēnešu laikā kļuvusi par zvaigzni, jo iemieso Latvijas Instagram meiteņu sapni. Daiļaviņai piemīt viss, par ko citas varētu viņu apskaust: tvirts un lokans dejotājas augums, veselīgi, blondi mati un lielas, izteiksmīgas acis, kā arī dumpiniecisks šarms.

Pēdējo viņa liek lietā, pozējot fotosesijās, kurās nekautrējas izrādīt arī tādas ķermeņa vietiņas, kuras liela daļa meiteņu spiestas slēpt.

Yanu pamanījuši un uz sadarbību uzaicinājuši projekta Baltic Rating puiši. Kā DELFI Izklaidei atklāj Baltic Rating pārstāvis, Yanai ticis tas gods pašai pirmajai izrādīt projekta oficiālos krekliņus jutekliskā sesijā.

Pozējot daiļā modele nav kautrējusies arī demonstrēt savu perfekto dibenu, bet ar viņu kopā bildējies tumsnējs puisis, kurš, kā uzsver viņa tērps, "nav bēglis".

Bilžu autors ir foto talants un Baltic Rating oficiālais fotogrāfs Adam Blake. Krekliņus var iegādāties Baltic Rating Instagram profilā un Facebook lapā. Savukārt par Yanu jūsmot var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!