Iespējams, daļa populārā mūziķa un dīdžeja Markus Rivas (attēlā) fanu nemaz nezina, ka viņš darbojas arī kā modelis. Nupat viņš pozējis mežonīgā fotosesijā, kurā vīrišķīgi meties šovasar īpaši aukstajā jūras ūdenī, pierādot, ka arī šajā šovbiznesa sfērā strādā kā īsts profesionālis – skarbi apstākļi Rivu nebaida.

Savu modeļa talantu un attiecīgās sfēras pārstāvja cienīgo, labi trenēto augumu mūziķis nodemonstrējis, pozējot fotogrāfam Dārenam Keinam, kura profesionālajam skatījumam ļaujas regulāri, ik gadu kopā izveidojot interesantas bildes.

"Ar fotogrāfu esam daudz kopā strādājuši. Viņam ir laba pieredze, azarts bildēt un piemīt īsts entuziasms," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Riva, kurš pašlaik topā ar vasarīgo hitu We Dance 4 Reason.

Ar fotogrāfu mūziķi jau labu laiku vieno abpusēja sadarbība - Riva uzstājas un spēlē fotogrāfa pārstāvētā modīgo bilžu portāla Fashionfruit pasākumos, un augusta beigās viņš muzicēs portāla divu gadu jubilejas ballītē, bet viņam pašam tiek profesionāla meistara uzņemtas bildes.

"Bildes tapa aukstā vasaras dienā Saulkrastos. Arī pirms gada turpat tapa bildes Fashionfruit, un tad nu, turpinot tradīciju, bildējām arī šovasar. Koncepcija ir In The Deep (Dziļumā), kas tapusi, iespaidojoties no mežonīgās dabas, dziļajiem un mierīgajiem ūdeņiem, kādi tai dienā bija Saulkrastos," par sesiju stāsta Riva.

Viņš atklāj, ka bildēšanās laikā, protams, bijis auksti, jo šī vasara mūs nelutina ne ar saulīti, ne siltu ūdeni peldvietās, taču mūziķis uz ekstremālajiem apstākļiem kā jau īsts vīrietis pievēris acis un, sakodis zobus, turpinājis darbu pie sesijas.

"Nu nav jau pirmā reize, kad bildes top ekstremālākos apstākļos," atzīst mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!