Foto: Privātais arhīvs

Par šova Saimnieks meklē sievu trešās sezonas seksīgāko dalībnieci jau neoficiāli kronēta Ģirta Brumsona izvēlētā Gunda Jandava (attēlā). Meitenes skaistumu visā pilnībā atklāj fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kuram bijis tas gods iemūžināt skaistuli erotiskos mākslas kadros.

"Fotosesija ar Gundu man bija īpašs pasākums. Es izdomāju sarežģītu tehnoloģiju, kā var fotografēt un pēc tam neapstrādāt bildes. Jo parasti katras bildes apstrāde man aizņem vairākas stundas - šoreiz fotografēju uzreiz skaisti," DELFI Izklaidei par foto sesiju stāsta Sokolovs.

Viņš atklāj, ka fons aiz Gundas tika projicēts ar projektoru. "Tie miglainie veidojumi, kas ir pirms Gundas un apkārt viņai, tā ir caurspīdīga plēve, kuru kustināja vējš no ventilatora. Tāpēc vajadzēja taisīt bezgalīgi daudz kadru, un fotosesija aizņēma desmit stundas," par lielo darbu stāsta autors.

Neskatoties uz visu, Gundu fotografēt bijis ārkārtīgi viegli. "Viņai ir ļoti labs proporcionāls ķermenis. Kad viņa noģērbās, biju pārsteigts cik viņai ir fantastiskas krūtis. Ļoti reti tik tievai sievietei ir tik formīgas krūtis.

Kopā ar vizāžisti Katrīnu Talli izveidojām Gundai juteklisku un seksuālu tēlu - dūmakainas, melnas acis," stāsta Sokolovs.

Foto meistaram bijis interesanti aprunāties ar Gundu par dalību šovā. Pirms foto sesijas abi vairākas stundas dzēruši kafiju un vienkārši sirsnīgi runājušies. Fotogrāfam un modelei izveidojies izcils kontakts, kā dēļ vēlāk bijis tik viegli sadarboties.

Apskatīt Gundas foto sesiju pilnībā, kā arī nobalsot par sev tīkamākajām bildēm var Sokolova mājaslapā www.sokolovstudio.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!