Foto: Vida Press
Grims jau kopš seniem laikiem cilvēkiem palīdzējis izskaistināt seju, izcelt tās daili, kā arī noslēpt dažādus defektiņus. Īpaši lielu popularitāti iemantojis filipīniešu puisis Paolo Ballesteros (attēlā), kurš tik meistarīgi prot izmantot kosmētiku, ka viņš mainās līdz nepazīšanai.

32 vecais Paolo ir aktieris un dažādu televīzijas raidījumu vadītājs, bet brīvajā laikā viņš eksperimentē ar grimu. Vīrieša īpatnējais hobijs viņu padarījis slavenu visā pasaulē, un par īstu sensāciju kļuvuši foto, kuros filipīnietis izkrāsojis seju kā dažādas pasaules šovbiznesā pazīstamas sievietes.

Paolo, izmantojot dekoratīvo kosmētiku, parūkas un kontaktlēcas, iejuties tādu slavenu sieviešu tēlos kā realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, nerātnā popdziedātāja Mailija Sairusa, mūziķe Ariana Grande, aktrises Merila Strīpa un Džūlija Robertsa, skatuves māksliniece Teilore Svifta un daudzas citas.

Īpaši lielu sajūsmu šomēnes ārvalstu medijos izraisījuši foto, kuros filipīnietis pārveidojis savu seju pēc Kardašjanu māsiņu patēva Brūsa Džennera līdzības. Kā zināms, viņš nesen veica dzimuma maiņas operāciju un tagad dēvējams par Keitlīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!