Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Domenikss autosalonā plašā pulkā bija sanākušas sabiedrībā pazīstamas personas, lai suminātu bijušā Valsts prezidentes kancelejas vadītāja Mārtiņa Bondara laulāto draudzeni Ievu (attēlā pa kreisi) viņai ļoti nozīmīgā dienā.

Piektdien, 20. aprīlī, Ieva Bondare ne tikai atzīmēja savu 40 gadu jubileju, bet arī atklāja savu pirmo personālizstādi, kuru jubilāre pasniedza kā dāvanu gan sev pašai, gan sanākušajiem viesiem.

Starp Bondares sveicējiem bija daudz sabiedrībā zināmu cilvēku - sumināt jubilāri bija ieradusies TV3 laika ziņu moderatore Maija Rozīte kopā ar savu vīramāti Aiju Krištopani un vīramāsu Nikolu, bijusī TV seja Dagmāra Legante un citi Bondares atbalstītāji no mākslas, kultūras un sporta aprindām.

Tāpat starp viesiem netrūka arī ar biznesa aprindām saistītu cilvēku - novērtēt Bondares debijas izstādi bija ieradies miljonārs Jānis Kols ar sievu Mārīti, vienmēr elegantā diplomāta Jāņa Jurkāna sieva, finansiste Ilze Jurkāne, uzņēmējs Guntis Rāvis un citi.

Bondares personālizstāde ar nosaukumu skatiens.punkts, kurā izvietoti aizvadītajā gadā ASV tapušie darbi, Domenikss autosalonā būs aplūkojami līdz 8. jūnijam.

"Šie darbi ir skatiens uz ASV pavadīto gadu, skatiens uz ģimeni un draugiem, kuri palikuši Latvijā, un šie darbi ir arī punkts klusēšanai mākslā, punkts bailēm tikt vērtētai un punkts, kas simbolizē sākumu jaunām idejām," izstādes ideju skaidrojusi pati māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!