Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamais erotisko bilžu autors Aleksandrs Sokolovs apguvis jaunu mākslu. Secinājis, ka sievietes ļoti uzbudina sasiešana ar virvēm, viņš profesionāli izmācījies erotisko sasiešanu, kas, protams, vainagojusies ar pikantu bilžu sesiju.

"Fotografējot privātās bildes, bijušas daudz reizes, kad klientes lūdz, lai es viņus sasietu. Izlēmu, ka man vajag to iemācīties profesionāli un piedāvāt sasiešanu kā atsevišķu privāto fotosesiju veidu.

Man vajadzēja divas nedēļas trenēties uz 12 meitenēm, lai labā līmenī apgūt šo mākslu. Pie reizes man tapa projekts Svaigi sasietas," DELFI Izklaidei atklāj Sokolovs.

Mākslinieks pat neesot gaidījis, ka viņā atklāsies tāds talants vīt mezglus un tīt virves ap sieviešu kailajiem ķermeņiem.

"Kad es sienu sievieti, es jūtos tā, it kā zīmētu. Tā ir totāla improvizācija, bet es cenšos ar virvēm izcelt sievietes formas un paslēpt kaut kādus trūkumus.

Uztaisīt vienu šādu dizainu ar virvēm aizņem no stundas līdz divām. Tā ir vesela māksla. Ir būtiski, lai sievietei visu šo laiku būtu fiziski ērti un nekas nespiestu," par procesu stāsta Sokolovs, kurš tagad ir arī profesionāls sasējējs.

Viņš skaidro, ka sasiešana dāmām pat ļoti iet pie sirds. "Es nevaru to izskaidrot, bet, kad modele ir sasieta ar virvēm, viņa jūtas bezpalīdzīga un seksuāla. Sievieti šis pasākums ļoti uzbudina. Varbūt tāpēc daudzi pāri praktizē sasiešanu tieši ka seksuālas izklaides veidu," interesantu niansi atklāj mākslinieks.

Atsiet esot krietni vieglāk, nekā sasiet - tas aizņem aptuveni 15 minūtes. Tiesa, ne visas vēlas tikt atsietas. "Pēdējā modele, kuru es fotografēju, palūdza, lai es atstātu viņai virves mugurā. Viņa uzvilka drēbes virsū un devās mājās. Viņas vīrs bija vairāk nekā pārsteigts, un viņi forši pavadīja vakaru," pikantu niansi var pačukstēt Sokolovs.

Pašus pikantākos kadrus no projekta apskatīt un par sev tīkamāko bildi nobalsot var Sokolova mājaslapā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!