Foto: Publicitātes foto

Skandalozais pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs piedāvā kārtējo drosmīgo projektu - BeautyFish, kurā fotografēties viņš pierunājis arī vairākas sabiedrībā zināmas daiļā dzimuma pārstāves - Anna Rozīte, Ana un Katrīne Drozdovičas, Vita Baļčunaite pozējušas fotogrāfam īpaši ekstrēmos apstākļos.

"Projekta koncepts - visas modeles fotografētas zem ūdens, guļot uz muguras ar atvērtām acīm. Ūdens ātri vien nokļūst organismā caur degunu un muti, kas modelēm izraisa neaizmirstamas sajūtas.

Es gan centos ar visiem spēkiem uztaisīt visu tā, lai meitenēm būtu komfortabli un labi - ūdens bija silts, un mēs taisījām pauzes," sarunā ar DELFI Izklaide ekstrēmā projekta principu izskaidro Sokolovs.

Sokolova izaicinājumam fotografēties ekstrēmajā projektā BeautyFish atsaukušās četras sabiedrībā zināmas jaunas sievietes - televīzijas raidījumu vadītāja Anna Rozīte, dziedošās dvīnes Ana un Katrīne Drozdovičas, kā arī aktrise un dziedātāja Vita Baļčunaite.

Kopā projektā piedalījušās 12 drosminieces, no kurām liela daļa atzinusi, ka šī bijusi visneparastākā fotosesija dzīvē, un dažām no dalībniecēm pat zem ūdens bijis nedaudz bailīgi, taču Sokolovs nomierinājis meitenes, atklājot, ka ir speciālists mākslīgās elpināšanas taisīšanā no mutes mutē.

Novērtē ekstrēmās bildes un iepazīsti arī citus Sokolova projektus viņa mājaslapā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!