Foto: Vida Press

Vācu fotogrāfs Gerits Starževskis pirms aptuveni četriem gadiem uzsācis fotoprojekta Naked Heart jeb Kailā sirds realizēšanu. Tā ideja ir vienkārša – dažādu festivālu drosmīgākie apmeklētāji izģērbjas un ar sarkanām papīra sirdīm rokās pozē fotogrāfam.

Ideja par šādu projektu Geritam radusies 2010. gadā, kad Melt Festival laikā vācu grupas Polalkreis 18 koncertā viņš pamanījis, kas notiek ar pūli, kad kāds publikā izmetas plikiņš - visi cilvēki sāk smaidīt un atmosfēra kļūst daudz brīvāka.

Kopš tā laika fotogrāfs uzrodas dažādos festivālos, pirms tam savā mājaslapā pabrīdinot, kur plāno doties, un uzņem fotogrāfijas ar kailiem cilvēkiem, kuri sastājušies sirds formas pulciņā pie izvēlētā festivāla galvenās skatuves.

Pats mākslinieks uzskata, ka šāds fotoprojekts ir unikāls un tā galvenais mērķis ir atspoguļot vēl nebijušu mākslas, mūzikas un cilvēku ķermeņu apvienošanos. Tāpat jaunais fotogrāfs ir pārliecināts, ka šādi var darīt pasauli labāku - izģērbjoties festivālā un pozējot bariņā, cilvēki aptver, cik skaisti un nozīmīgi ir justies brīvam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!