Foto: AP/Scanpix

Losandželosas Nokia Theatre pirmdien notikušajā Krēslas sāgas pēdējās filmas Rītausma. 2. daļa pirmizrādē, kā jau pienākas, galvenos pārsteigumus sagādāja galveno varoņu atveidotāji Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons, kuri bija pirmo reizi redzami kopā kopš pašķiršanās šā gada vasarā.

Vakara zvaigzne neapšaubāmi bija Stjuarte, kuras caurspīdīgā, miesas krāsas Zahair Murad mežģīņu kleita ziņkārīgo skatieniem atklāja aktrises apakšbiksītes un krūšu daļā valdzināja ar dziļu dekoltē.

Kristenas mati bija sakārtoti šobrīd aktuālajā asimetriskajā frizūrā, bet lūpām izvēlēts vampīriski sarkans tonis.

Tomēr lielākais aktrises sagādātais pārsteigums bija viņas brīvā uzvedība - sniedzot autogrāfus faniem, viņa novilka smalkās Jimmy Choo augstpapēžu kurpes un turpināja rosīties pa sarkano paklāju basām kājām. Šāda rīcība, kā atzīst modes kritiķi, ir lielākā vaļība, kāda pēdējā laikā redzēta svinīgos pasākumos.

Par efektīgu iznācienu bija parūpējies arī Patinsons, kurš uz pirmizrādi ieradās smaragdzaļā uzvalkā ar ādai līdzīgu spīdumu.

Krēslas saldais pārītis Stjuarte un Patinsons pašķīrās šā gada vasarā pēc Kristenas dēkas ar precēto režisoru Rūpertu Sandersu, un baumas par viņu salabšanu īsti nav apstiprinājušās, lai gan pirmizrādē abi izskatījās ļoti draudzīgi un nevairījās no sirsnīgiem apkampieniem.

Žurnālisti pat ievēroja, ka Stjuarte glāsta Patinsona muguru, kamēr viņi kopā pozēja fotogrāfu un fanu pulkam.

Jaunākās un pēdējās Krēslas filmas darbība risinās uzreiz pēc iepriekšējās daļas notikumiem - Edvarda un Bellas kāzām un viņu meitiņas Renesmī piedzimšanas. Drīz vien atklājas, ka Renesmī piemīt īpašas spējas, un sākas notikumi, kas nostāda Kalenu ģimeni un viņu sabiedrotos pret Volturi vampīru klanu.

Latvijā filmas pirmizrāde paredzēta 16. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!