Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas vakarā pēc dokumentālās filmas Viena diena UgunsGrēkā noslēdzās seriāla ceturtā sezona, bet par sērijas emocionālāko momentu kļuva brīdis, kad Ģirta Ķestera atveidotais dakteris Leons (attēlā) atguva redzi.

Seriāla noslēguma sērija, kā jau bija solīts pirms tam, bija dažādiem varoņu dzīvē svarīgiem notikumiem pārbagāta - Helēnas tēvs Vadims uzzināja, ka viņa meitiņa Helēna, par spīti ārstu prognozēm, ka viņa nekad nekļūs par māmiņu, ir pirmdzimtā gaidībās, un slimnīcas palātā pie topošās māmiņas tika sarīkota jautra ballīte ar šampanieša dzeršanu.

Par vienu no galvenajiem notikumiem seriāla sezonas noslēguma sērijā kļuva brīdis, kad Solveiga Aivaram pastāstīja šausminošo patiesību par to, kāpēc viņa pirms daudziem gadiem nogalinājusi savu vīru - vīrietis uzmācies Solveigas meitai Kitijai un mēģināja viņu izvarot, bet sieviete pagrābusi cirvi un vīru nogalinājusi.

Tomēr par emocionālāko un skatītāju gaidītāko notikumu kļuva epizode, ko miljoniem latviešu gaidīja ar aizturētu elpu, daktera Leona redzes atgūšana - viņš kopā ar viesnīcas ķēkšu Mildiņu devās uz slimnīcu, kur viņam tika noņemti acu pārsēji, un pēc pārdomu ilgas klusuma pauzes Leons Mildiņai paziņoja, ka spēj pateikt, kādā krāsā ir viņas kleita.

Jau šī gada rudens sākumā sarunā ar izklaides portālu Mango Ķesteris atzina, ka viņš ļoti cer, ka drīzumā viņam vairs nebūs jāspēlē aklais.

"Esmu tagad vientuļš, un man ir atļauts sērot. Pēc traģēdijas ar Martu varu būt uz sevi vērsts, egoistiskāks, skarbāks un neiecietīgāks. Tagad Leons ir akls cilvēks, bet ceru, ka tas ir tikai laika jautājums un nākamajās seriāla sērijās atkal atgūšu redzi," toreiz atklāja Leona lomas atveidotājs, kura sapnis beidzot ir piepildījies.

Kā zināms, Leons redzi zaudēja iepriekšējās sezonas pretrunīgi vērtētajā noslēguma sērijā, kad notika viņa kāzu ceremonija ar Martu - toreiz, lai gan skatītāji bija balsojuši par laimīgām sezonas beigām, kāzu ceremonijas laikā nogranda sprādziens, kura laikā Marta gāja bojā, bet Leons kļuva akls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!