Foto: DELFI

Pamazām finiša taisnei tuvojas viens no apspriestākajiem šīs sezonas notikumiem pašmāju televīzijās – iepazīšanās šovs Saimnieks meklē sievu, kurā mīlošu sirdi un strādīgas rokas šosezon meklē četri saimnieki un viena saimniece.

Viskaislīgākie notikumi jau no paša šova sākuma notika daiļā dzimuma pārstāves Magones Burkas sētā - viens no līgavaiņiem no cīņas aši vien izstājās un aizbēga, bet abi pārējie - brašais guļbūvju meistars Ventis un galdnieks ar dzejnieka dvēseli Rasmuss - godam cīnījās par sievietes sirdi.

Jau vēstīts, ka Magone izvēlējās Venti, un, lai pārbaudītu savas šovā dzimušās jūtas, abi devās kruīzā pa Vidusjūru. Abiem mīlniekiem gan pārlieku saskanīgas un harmoniskas attiecības ceļojuma laikā neveidojās - gan Ventis, gan Magone apliecināja savu karsto iedabu, un abi bieži ķīvējās par visādiem niekiem.

Tiesa, tas Venti neapturēja veikt kādu īpaši drosmīgu soli - pie kuģa baseina ballītes laikā publiski tika izteikts bildinājums, kas Magoni patiesi pārsteidza un izraisīja viņā histērisku smieklu lēkmi.

Tā kā apkārt stāvošie cilvēki un dīdžeji pieprasīja no latviešu daiļavas atbildi, viņa kāpa uz skatuves un mikrofonā paziņoja, ka pateicas par burvīgo pārsteigumu un bildinājumu pieņem, gan īpašu uzsvaru liekot uz vārdu "pagaidām".

Vēlāk aizkadrā sieviete atzina, ka, lai gan gredzenu pieņēmusi, precēties ar pašas izraudzīto vīrieti viņa vēl nav gatava un svārstās - brīžos, kad starp abiem viss ir kārtībā, viņai šķiet, ka varētu būt kopā ar Venti, bet, kad sākoties "asumi", domas mainās.

Jau vēstīts, ka saskaņā ar Magones stāstīto šovā atspoguļotā kruīza brauciena laikā viņa ir ieņēmusi bērniņu, bet to, kā šova populārākā pāra - Magones un Venta - jau daudz apspriestās attiecības attīstīties tālāk, varēs uzzināt piektdien, 20. decembrī, kad pie televīzijas skatītājiem nonāks šova Saimnieks meklē sievu fināla sērija, kas solās būt ļoti spraiga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!