Foto: DELFI

Otrdienas, 25. septembra, rītā vētraina diskusija izvērtās radiostacijas SWH studijā, kur viens no raidījuma BB Brokastis vadītājiem Andris Freidenfelds jeb Fredis (attēlā) dalījās pārdomās pēc TV3 šova Gandrīz ideālas vakariņas skatīšanās mēģinājuma.

Kā liecināja abu raidījumu vadītāju dialogs, raidījumu Gandrīz ideālas vakariņas Fredis bija mēģinājis skatīties pēc kolēģa Kaspara Upaciera jeb Ufo ieteikuma - tiesa, Fredis piedzīvojis vilšanos, spējis izturēt tikai pāris minūtes un tādējādi tikai sabojājis sev garastāvokli vismaz uz 15 minūtēm.

"Es uzreiz paliku nikns. Pilnīgs vāks! Tā nav poza. Mani riktīgi tracina šitas viss, ko tagad piedāvā," pašmāju televīzijas kanālu piedāvājumu komentēja Fredis, kuru visvairāk saniknojusi raidījuma Gandrīz ideālas vakariņas viesu attieksme pret ciemiņu uzņēmēju.

"Televīzijas un visu televīzijas šovu principi ir degradējušies," norādīja pieredzes bagātais šovbiznesa pārstāvis, kurš savulaik pats vadījis ne vienu šovu vien.

AUDIO: Fredis tiešraidē kritizē Gandrīz ideālas vakariņas

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Fredis_par_TV_soviem.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Tu uzaicini cilvēkus pie sevis ciemos. Atnāk pie tevis trīs vai četri cilvēki, tu viņiem no laba prāta uztaisi ēst. Tu uzaicini viņu savās mājās, bet viņš, tā lai visa Latvija un pasaule dzird, aizkadrā tevi kritizē.

Tu esi viņu uzaicinājis, bet viņš vēl te izrunājas. Ar kāju pa d... un no mājas ārā. Ko tu te nāc rīt manus labumus? Tā ir cūcība! Kas viņa tāda ir, ka viņa var teikt, ka kaut kas ir uz trijnieku. Da pašla ti... viņas dzimtajā valodā. Es nerunāju par konkrētu situāciju, bet man saka, ka tur visu laiku tā ir - cilvēki atnāk un viens otru apd...," niknojās Fredis.

"Es atnāku ciemos, ar savu pakaļu sēžu uz viņa beņķiem, ēdu viņa ēdienu un šo ēdienu kritizēju. Tas ir stulbi, un sakiet vēl, ka tas nav stulbi. Tas ir pret visām ētikas, morāles un citām labas sadzīvošanas formām un principiem. Debīlisms! Tāpēc arī visā šajā ir pilnīgs strupceļš, un viņš būs vēl lielāks, kamēr furunkuls nesprāgs," prognozē Fredis.

Fredis arī raidījuma laikā piesolīja "pa tāsi" savam ētera kolēģim, bet uz Ufo vārgo mēģinājumu iebilst, ka Fredis jau tomēr kaut ko ir uzzinājis, dziedātājs ne pa jokam satraucās, norādot, ka viņš neko nav uzzinājis, bet tikai sabojājis garastāvokli.

Skarbus vārdus Fredis veltīja arī citiem televīzijas projektiem. "Tā ir ar visu. Tas bērns nodziedāja sliktāk par manējo, tas labāk, es zvanīšu, kādu izbalsošu un pēc tam es vēl paskatīšos, ar ko viņš salaiž, kamēr nedzied.

Tas viss ir tik draņķīgi, sīki un slikti. Nopietni! Cilvēki, padomājiet, ko jūs darāt un ko jūs baudāt, un ko jūs uzskatāt par labu," līdzcilvēkus aicināja Fredis, kurš labi saprot, kāpēc to visu tomēr rāda.

"Protams, ka to visu rāda, jo visi ir sazombēti un visi to vien grib. Skaidrs, ka rāda. Skaidrs, ka tagad valda tizlums," savu sašutuma tirādi nobeidza Fredis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!