Foto: Vida Press

Ārzemju mediju uzmanību atkal izpelnījusies kāda latviete – šobrīd Itālijas, Lielbritānijas un citu valstu interneta portālos plašu rezonansi guvusi dejotājas Agneses Junkures dalība Itālijas televīzijas šovā Ballando con Le Stelle.

Tiesa, lielāka uzmanība tiek pievērsta nevis pašai Gulbenē dzimušajai dejotājai, bet viņas partnerim - Agnese šovā piedalās kopā ar dziedātājas Madonnas bijušo mīļāko, brazīliešu modeli Hesu Lusu (abi attēlā).

Īpašu rezonansi itāļu Dejo ar zvaigzni šovā radījusi pāra karstasinīgā deja aizvadītajā nedēļā, pēc kuras Agnese un Hesus vienojās kaislīgā skūpstā, liekot sajūsmā noelsties gan skatītājiem studijā, gan pie televizoru ekrāniem.

Pēc abu dejotāju skūpsta, protams, sākušās baumas par to, ka Agnesi un populāro modeli vieno kas vairāk par darba attiecībām, bet Hesus Itālijas izdevumam Vanity Fair šo apgalvojumu nav nedz apstiprinājis, nedz noliedzis.

Hesus ārvalstu medijiem paudis prieku par to, ka ar dejotājas palīdzību intensīvajos treniņos viņam ne tikai izdevies uzlabot savas horeogrāfiskās iemaņas, bet arī fizisko formu, ko viņš neliedz novērtēt arī šova skatītājiem, dejojot puskails.

Savulaik jau vēstīts, ka pievilcīgā brazīlieša un Madonnas attiecības izjuka 2010. gada sākumā - pēc gadu ilgām attiecībām puisis bija sapratis, ka viņam un par viņu 28 gadus vecākajai sievietei ir pārāk maz kopīgu interešu.

Agnese Junkure ir dzimusi Gulbenē 1987. gadā, un ir profesionāla dejotāja, kura ar panākumiem piedalījusies dažādās deju sacensībās, bet tagad dzīvo un strādā Romā. 2011. gadā viņa jau piedalījusies Itālijas deju šovā - tad viņas partneris bija itāļu futbolists Kristians Panuči.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!