Foto: DELFI

Piektdienas, 25. oktobra, vakarā TV3 skatītāji varēja sekot līdzi notikumiem šova Saimnieks meklē sievu otrajā sezonā – šajā raidījumā bija iespēja ciemoties pie puķu audzētāja Jāņa Liņķa un saimniecītes Magones Burkas (attēlā ar mammu), kuri beidzot savās mājās uzņēma potenciālās līgaviņas un līgavaiņus.

Vienai no Liņķa sirdsdāmas statusa tīkotājām - Veltai - bija gadījies misēklis, un viņa puķkopja saimniecībā ieradās dienu par agru. Pats saimnieks gan neapjuka un pielika dāmu pie mājas kopšanas, un arī nākamajā dienā atbraukušajām Daigai un Ingunai laiskoties neļāva - siltumnīcās un puķu dobēs darbu vienmēr pietiek.

Kamēr Liņķis darbā un sarunās iepazina savas trīs dāmas, krietni vien spraigāk gāja Magonei. Pirms precinieku sagaidīšanas viņas auto sabojājās akumulators, un meitene godīgi atzina, ka citi cilvēki ir kā cilvēki, bet viņa - staigājoša problēma.

Kad potenciālie līgavaiņi - Nikolajs, Ventis un Rasmuss - bija sagaidīti, Magone puišus veda uz savu saimniecību, kur kā pirmais pārbaudījums brašuļiem bija nojumes uzsliešana. Tas nenoritēja raiti, jo bija nozudis nojumes jumts, bet, kad puiši jau bija atraduši alternatīvu risinājumu, jumts mīklaini uzradās vienā no pagalmā uzceltajām teltīm.

Visbrīvāk Magones namā uzvedās Ventis, kurš bija atvedis dāvanas ne tikai Magonei, bet arī viņas mammai, dēlēnam un pat mātes dzīvesbiedram, tomēr saimnieces mātes simpātijas viņam iekarot neizdevās - kundze atzina, ka potenciālais znots ir pārāk izšķērdīgs.

Par negaidītu pavērsienu parūpējās Nikolajs - viņš atzina, ka Magone ir gana smuka, bet rakstura iezīmes gan viņam nepatīkot, un šī sieviete viņam šķietot sekla. Kad pirmā diena vēl nebija galā, puisis lēmumu jau bija pieņēmis un randiņa laikā Magonei paziņoja, ka dosies prom.

Magone reaģēja gana savaldīgi - viņa pieņēma, ka abiem ir ļoti atšķirīgas intereses, un atzina, ka tāpat nākamajā dienā paredzētajā izbalsošanā visticamāk būtu sūtījusi Nikolaju mājās.

Saimnieces mammai Nikolaja lēmums nebija liels pārsteigums, jo viņa jau to bija paredzējusi - abiem esot nesaderīgas horoskopa zīmes, un tādos gadījumos kopsaucējus esot grūti rast.

Vakarā Magoni gaidīja vēl kāds pārsteigums. Kad viņa uz brīdi uzkavējās Venta teltī, puisis kļuva ļoti atklāts un atklāja skarbu savas pagātnes detaļu - pirms septiņiem gadiem viņš esot sēdējis cietumā.

Tiesa, arī Liņķis jau pirmajā dienā savām līgaviņām sadūšojās atklāt kādu noslēpumu. Viņš savulaik esot dzēris daudz šņabja, bet tad esot bijusi jāizdara izvēle, vai nu nedzert nemaz, vai gals klāt. Atmest šņabja dzeršanu viņam palīdzējusi ekstrasense, un vienlaicīgi ar atsacīšanos no alkohola viņš 2000. gadā pateicis nē arī gaļai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!