Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas spilgtākā dalībniece Magone Burka (attēlā) no potenciālajiem preciniekiem izvēlējās guļbūvju meistaru Venti Vītolu, un tagad tapis zināms, ka viņa atkal gatavojas kļūt par māmiņu.

Runas par to, ka šova filmēšanas laikā vasarā Magone ieņēmusi mazuli, virmoja jau pēc pirmo šova sēriju nonākšanas pie skatītājiem, bet tagad pati sieviete apstiprinājusi, ka ir otrā bērniņa gaidībās.

"Man tā noteikti būs mana mazā meitiņa. Dzimumu gan droši zinās tikai janvārī, taču ļaudis runā, ka bērni sajūt, ko māmiņa gaida nākamo," izdevumam Privātā Dzīve uz jautājumu, kas paliks atmiņā no šova, atklājusi Magone, kura jau audzina četrus gadus veco dēliņu Robertu.

Mazulis ieņemts Vidusjūras kruīza laikā, kur Magone pēc liktenīgās izvēles izdarīšanas devās kopā ar Venti. To, kā viņiem tur veicās un kādus vēl negaidītus pavērsienus abi mīlnieki piedzīvoja, televīzijas skatītāji uzzinās šova piektdienas, 13. decembra, sērijā.

Pati Magone žurnālam pastāstījusi, ka attiecības ar Venti pajukušas, jo tās bijušas balstītas uz miesasskāri, nevis mīlestību, bet paša vīrieša viedokli, kā atklāj šova producenti, būs iespējams uzzināt šova noslēguma sērijās.

Šovā atklājās, ka Ventim no iepriekšējām attiecībām jau ir viens bērns, bet attiecības ar bērna māmiņu nav izdevušās - viņa bijusi pārāk orientēta uz materiālām vērtībām. Tāpat šova laikā gaismā nāca, ka Ventis savulaik sēdējis cietumā, bet to, par kādiem grēkiem tas noticis, viņš atklāt nevēlējās. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!