Foto: DELFI

Piektdienas, 20. decembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu pēdējā sērija, kurā varēja uzzināt, kas saimnieku un šova vienīgās saimnieces Magones Burkas (attēlā pa kreisi) dzīvē norisinājies pēc iepazīšanās ar potenciālajiem dzīvesbiedriem.

Par vislielāko pārsteigumu parūpējās Saimnieks meklē sievu otrās sezonas populārākā dalībniece Magone, kura pēc šovā piedzīvotā nolēmusi kardināli mainīt savu dzīvi - viņa ar šovā iepazītā Venta Vītola bērnu zem sirds devusies uz Londonu.

Šova pēdējā sērijā, kas negaidītā pavērsiena dēļ tika pārfilmēta, skatītāji varēja kļūt par lieciniekiem Magones atvadām no dzimtenes - pirmdienas vakarā viņa sēdās lidmašīnā, bet pavadīt šova varoni tālajā ceļā bija ieradusies arī Saimnieks meklē sievu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare.

Magone Sipeniecei emocionālā sarunā lūdza kļūt par viņas gaidāmā mazuļa krustmāti, un enerģiskā daudzu televīzijas projektu vadītāja šim uzaicinājumam piekrita, atzīstot, ka tas ir "milzīgs gods".

Pirms došanās ceļā Magone arī bija Sipeniecei pastāstījusi, ka pēc šova viņa trīs nedēļas padzīvojusi pie Venta, dēliņš Roberts pat bijis iekārtots bērnudārzā, bet kopdzīve pamazām pārvērtusies murgā, un viņa pieņēmusi lēmumu no Venta bēgt. 

Ieskicējot nākotnes plānus, Magone atklāja, ka jau nākamajā dienā pēc ielidošanas Londonā viņai ir darba intervija viesnīcā, kurā viņa jau savulaik strādājusi, bet Robertiņš, kamēr māte strādās, dzīvošot pie sava tēta, kurš paņēmis divas nedēļas garu atvaļinājumu, bet vēlāk zēnu pieskatīs auklīte. 

Tāpat pēdējā sērijā šova radošā komanda bija devusies viesos pie pārējiem četriem šīs sezonas varoņiem, kuri atklāja, kas viņu dzīvēs noticis pēc šova beigām un izdarītajām liktenīgajām izvēlēm

Ugunsdzēsējs Ingus Krūmiņš un viņa izvēlētā policiste Agnese atklāja, ka bieži ciemojas viens pie otra, bet uzsākt kopdzīvi traucējot fakts, ka vīrieša dzīvesvietas pusē viņai pagaidām nav piemērota darba. 

Puķkopis Jānis Liņķis, kurš izvēlējās atraktīvo Ingunu, laimi atradis citas sievietes apskāvienos, kura viņu pamanījusi šovā. Mūziķis Mārtiņš Jātnieks ceļojumā devās kopā ar Sabīni, bet jau ceļojumā laikā viņš saprata, ka viņam ar meiteni nav nekā kopīga, un arī pēc šova starp abiem nekas nav izveidojies, un puisis ir viens.

Moteļa Sumbrs saimnieks Dagnis Darģis izvēlējās kautrīgo un biklo Inesi, ar kuru kopā devās Dienvidjūras kruīzā - romantiskajā braucienā abi satuvinājās, bet pēc šova viņi pieņēmuši lēmumu ar attiecību veidošanu nesteigties un par kāzu plāniem runāja kautrējoties.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!