Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 16. marta, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jau trešais šova Izklausies redzēts raidījums, un šoreiz žūrijas simpātijas pārliecinoši iekaroja aktieris Rihards Lepers (attēlā centrā), kurš bija iejuties īru dziedātāja Šeina Makgovana tēlā.

Atzinīgus vārdus no žūrijas locekļiem, kuriem šoreiz bija pievienojusies dziedātāja Ilona Bagele, saņēma arī Samanta Tīna, kura bija iejutusies Ukraiņu zvaigznes Verkas Serdjučkas tēlā, Ralfs Eilands, kurš ļoti pārliecinoši tēloja Džeimsu Braunu, un citi dalībnieki.

Tomēr vislielākās simpātijas iemantoja Lepers, kuram bija uzticēts ārkārtīgi grūts uzdevums - viņam bija jātēlo gandrīz vienmēr iereibušais īru mūziķis Šeins Makgovans.

"Būt skaidrā un notēlot piedzērušos cilvēku ir ārkārtīgi sarežģīti. Nu pilns kā piekrastes lielgabals! Es noticēju visam!" Leperu slavēja žūrijas pārstāve Baiba Sipeniece-Gavare, un arī režisors Valdis Lūriņš neskopojās ar labiem vārdiem.

"Es iedomājos tās meitenes, kuras pie TV ekrāniem apraud skaisto Rihardu Leperi. Mana līdzjūtība viņām. Runājot par Rihardu Makgovana, lomā, jāatzīst, ka ļoti skaisti. Tu pilnībā apliecināji, ka šovā neesi nejauši. Tu pierādīji, ka esi aktieris, ka ne tikai vari nospēlēt Makgovanu, bet vēl arī citas lomas," vērtēja Lūriņš.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!