Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ TV3 kulinārijas šovā Gandrīz ideālas vakariņas piedalās četri dažādu tautību pārstāvji, un raibajā kompānijā ir arī skandalozais fotomākslinieks Aleksandrs Sokolovs (attēlā).

Skatītāji šajā raidījumu ciklā varēs paviesoties pie grieķa mazmeitas, žurnālistes Lias Guļevskas, brazīlieties, sambas dejotājas un pavāres Vanesas Marijas di Lurdesas Rufino di Sauras, somu mūziķa Marko Ojalu un Sokolova, kurš raidījumā pārstāv krievu nāciju.

To, kā viesiem gāja pie Sokolova un ko viņš ciemiņiem cēla galdā, varēs uzzināt trešdienas vakarā, bet pirms raidījuma tapis zināms, ka fotogrāfs bija sagādājis ļoti ekstrēmu izklaidi - "krievu ruleti".

Uz šo neparasto un, godīgi sakot, ļoti bīstamo atrakciju Sokolovs izaicināja Marko, kurš purpinādams arī piekrita. Tiesa, ierastajā "krievu ruletes" procedūrā bija ieviesta korekcija - puiši mērķēja viens uz otru.

Lieki piebilst, ka abu puišu performance ne pa jokam satrauca abas daiļā dzimuma pārstāves - ugunīgā brazīliete bija ne pa jokam uztraukusies, bet Lia, nemiera dzīta, piecēlās kājās un pat bija gatava pamest telpu.

Īpaši šausminošs bija brīdis, kad patiesi atskanēja šāviens, bet par lielu atvieglojumu viesiem un īpaši Vanesai viss beidzās laimīgi - neviens no viesiem necieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!