Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 7. aprīļa, vakarā TV3 ēterā norisinājās vērienīgā sadziedāšanās šova Koru kari trešās sezonas atgriešanās raidījums, kurā iespēju turpināt cīņu par 10 000 eiro lielo balvu kādam cēlam mērķim ieguva Gunta Veita vadītais Liepājas Sudraba viļņu koris.

Par atgriešanos šovā cīnījās četri no šova iepriekš izbalsotie kori - Aijas Andrejevas vadītais Lielvārdes Sarkanais teiksmu koris, Māras Upmanes-Holšteinas Rīgas Jūras zilais koris, Liepājas Sudraba viļņu koris Gunta Veita vadībā un mazās, bet apņēmīgās Ievas Sutugovas Dobeles Violetais ceriņu koris.

Visiem atgriešanās raidījuma dalībniekiem bija jāsagatavo dziesma "saldo astoņdesmito" stilā, un kopā ar pastāvīgajiem žūrijas locekļiem - dziedātāju Ievu Kerēvicu un diriģentu Edgaru Vītolu - šoreiz kolektīvus vērtēja modes māksliniece Elita Patmalniece.

Rīgas Jūras zilais koris izpildīja grupas Remix dziesmu Pie laika, par ko no žūrijas saņēma 27 punktus, bet Andrejevas vadītie lielvārdieši bija izvēlējušies Jura Kulakova dziesmu Balāde par gulbi, kas no žūrijas saņēma 26 punktus.

Guntis Veits ar saviem dziedātājiem svētdienas vakarā izpildīja dziesmu Meitenei kafejnīcā, ko žūrija novērtēja ar 27 punktiem, bet Sutugovas vadītais Dobeles koris bija izvēlējies leģendāro kompozīciju Noktirne, kas arī tika novērtēta ar 27 punktiem.

Pēc žūrijas un skatītāju vērtējumu apkopošanas kļuva zināms, ka šovā atgriezīsies Veita vadītie liepājnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!