Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 18. februārī, pie TV3 skatītājiem atgriežas tautā milzu popularitāti guvušais pašmāju seriāls UgunsGrēks, un devītās sezonas pirmajā sērijā visus tā fanus gaidīja ne viens vien pārsteigums.

Izskanot astotajai sezonai, neatbildēts palika daudzu prātus uztraucošais jautājums - kas notiks ar Vadima sašauto un daļēji paralizēto dakteris Leonu, jo nauda nepieciešamajai operācijai tika atrasta, bet mēnessērdzīgais Cēzars vērtīgo koferīti Leonam nozaga.

Devītās sezonas pirmajā sērijā notikumi turpinās pēc pusgada, un šajā laikā daudzas lietas viesnīcas iemītnieku dzīvē ir mainījušās - visi drudžaini gatavojas Leona pārbraukšanai no Šveices, kur nelaimju vajātajam dakterim beidzot ir veikta operācija.

Seriāla veidotāji skatītājiem neliek pārāk ilgi mocīties neziņā par operācijas rezultātiem, un drīz vien viesnīcā ierodas pats Leons. Tiesa, pagaidām viņš vēl balstās uz kruķiem, bet spēj pārvietoties pats.

Kamēr vairums varoņu priecājas par Leonu atlabšanu, ne visai priecīgu seju rāda Daniels, kurš viesnīcas vadītāja prombūtnes laikā turpinājis savu kaislīgo romānu ar Leona izredzēto Ramonu.

Sveikt Leonu ierodas arī viņa bijusī mīļotā sieviete Elizabete, kura nelaimīgā kārtā kafejnīcā ienāk tieši brīdī, kad Leons bildina Ramonu un velk viņas pirkstā gredzenu. Vēlāk Elizabete Leonam zem četrām acīm paziņo, ka Cēzars ir bankrotējis, cieš no veselības problēmām un piedzīvojis nervu sabrukumu, bet vēlāk atklājas, ka Cēzars ir zaudējis atmiņu.

Tā kā Cēzaram nepieciešama atpūta, viņa lūdz, vai drīkst kopā ar vīru atkal ievākties viesnīcā, lai baudītu SPA procedūras, ko Leons, protams, ļauj un sagādā abiem izdevīgu atlaidi.

Seriāla veidotāji sola, ka šie nav vienīgie pārsteigumi, kas gaida UgunsGrēka skatītājus - jau drīzumā iemīļotajiem varoņiem pievienosies divi jauni tēli, kā arī atgriezīsies jau redzētie, bet uz laiku pazudušie varoņi.

Galerijā: ieskats seriāla UgunsGrēks jaunāko sēriju filmēšanas procesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!