Foto: LETA
Laikā, kad cīņā ar Covid-19 izplatību ikviens ir aicināts palikt mājās un sociāli distancēties, lietā tiek likti visi iespējamie mūsdienu tehnoloģiju sasniegumu, lai mājas režīmā nezaudētu tik ļoti nepieciešamo komunikāciju ar līdzcilvēkiem.

Sabiedrībā zināmi cilvēki gan pasaulē, gan Latvijā ne tikai atgādina saviem sekotājiem palikt mājās un pašizolācijā saudzēt sevi un citus, bet arī dara visu, lai iedvesmotu un izklaidētu savus fanus.

Par jestru izklaidi parūpējušies arī divi no spilgtākajiem pašmāju šovbiznesa pārstāvjiem – enerģijas pārpilnais šovmenis Renārs Zeltiņš un dziedātājs Dons.

Zeltiņš, dzīvojot mājas režīmā, nolēmis atjaunot savu kādreizējo projektu "Zeltiņš Laivā", un kā pirmo neklātienes viesi viņš izvēlējies Donu, ar kuru stundu garajā sarunā ne tikai izsmējās, bet arī ļāvās kārtīgam vokālajam treniņam.

Ar spilgtāko tiešraides brīdi Zeltiņš padalījies savā "Instagram" profilā, bet visu sarunu līdz trešdienas, 25. marta, pulksten 19 iespējams noskatīties viņa "Instagram" stāstu arhīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!