Foto: Vida Press
Otrdien, 18. jūlijā, apaļu jubileju svin viens no labāk trenēto augumu īpašniekiem Holivudā – Vins Dīzels atzīmē 50 gadu dzimšanas dienu.

Vislielāko atpazīstamību Dīzels, kurš pasaulē nācis kā Marks Sinklērs, iemantojis, pateicoties Dominika Toretto tēlam "Ātrs un bez žēlastības" filmu sērijā, un daudzi ātro vāģu dižpārdokļa panākumu skaidro tieši ar Dīzela valdzinājumu.

Tāpat viņa filmogrāfijā var izcelt "Ridika hroniku" un "xXx" sēriju, bet vērīgāki kinomīļi, iespējams, viņu atceras no 1998. gada filmas "Glābjot ierindnieku Raienu", kas arī ir kritiķu visvairāk slavētais paša Dīzela veikums.

Ir arī tādi, kuri uzskata, ka vērtīgākais Dīzela ieguldījums kino ir loma "Galaktikas sargu" abās filmās – tajās gan viņa muskuļotais augums nav redzams, jo Dīzelam uzticēta Sakņa ierunāšana.

Atšķirībā no daudzām citām Holivudas A līmeņa zvaigznēm, Dīzela privātajā dzīvē skandālu vai skaļu kaislību praktiski nav. Savulaik tika mēļots par viņa sakaru ar "Ātrs un bez žēlastības" partneri Mišelu Rodrigesu, bet nu jau ilgu laiku Dīzels ir kopā ar meksikāņu modeli Palomu, kura aktierim dāvājusi trīs bērnus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!