Foto: Vida Press

Kinostudijas Warner Bros priekšsēdētājs Kevins Cudzihara apstiprinājis, ka amerikāņu aktieris Bens Afleks būs režisors un galvenās lomas tēlotājs jaunā filmā par supervaroni Betmenu, vēsta britu laikraksts The Guardian.

Martā iznāca filma Batman v Superman: Dawn of Justice (Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma), kurā Afleks spēlē Betmena lomu. Tā ir pirmā reize, kad uz lielā ekrāna satiekas Betmens un Supermens.

CinemaCon pasākumā Lasvegasā Cudzihara sacīja, ka režisora Zaka Snaidera filmas būšot labs pamats vēl vairākām citām filmām, kas balstītas uz kompānijas DC Comics izdotajiem komiksiem un to varoņiem.

Viņš atklāja, ka līdz 2020. gadam plānots izdot "vismaz desmit" jaunas filmas par dažādiem supervaroņiem. "Mēs ar Benu Afleku strādāsim pie atsevišķas filmas par Betmenu," viņš teica.

Martā Afleka aģents žurnālam The Hollywood Reporter atklāja, ka Afleks sarakstījis scenāriju jaunai filmai par skatītāju iemīļoto supervaroni.

Afleks spēlēs Betmenu vēl vismaz divās Justice League sērijas filmās.Kaut arī Batman v Superman: Dawn of Justice globālie kases ieņēmumi pirmajā nedēļas nogalē sasniedza 424 miljonus ASV dolāru (372 miljonus eiro), kinolente galvenokārt saņēmusi sliktas atsauksmes no kritiķiem.

Eksperti pieļauj, ka filmas ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros varētu nesasniegt vienu miljardu dolāru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!