Foto: Vida Press
Deviņdesmitajos gados populārais seriāls "Baywatch" ("Pludmales patruļa") padarīja sarkanajos peldkostīmos un peldšortos tērptos glābējus par īstu seksīguma paraugu. Pagājuši teju 30 gadi kopš tā pirmizrādes zilajos ekrānos, bet maija izskaņā seksīgie glābēji atgriezīsies uz lielajiem ekrāniem.

Pilnmetrāžas filmas galvenā zvaigzne būs Dveins Džonsons, un tajā netrūks arī citu skaistu un labi trenētu augumu īpašnieki, bet, gremdējoties atmiņās par leģendāro seriālu, starmešu gaismā atgriezušās arī tā zvaigznes.

Losandželosā nesen noticis "Baywatch SloMo" maratons, kurā piedalījušās četras skaistules, kuras savulaik kārdināja skatītājus ar niecīgajos, sarkanajos tērpos iespīlētajām formām. Kā seksīgo glābēju karjera risinājusies pēc seriāla gaitām?

'Playboy' meitene Donna D'Erriko

Foto: Vida Press

Pirmo slavu aktrise Donna D'Erriko guva 1995. gada septembrī, kļūstot par amerikāņu žurnāla "Playboy" mēneša meiteni. Pēc gada viņai tika piedāvāta loma "Pludmales patruļā", kur viņa varēja pilnībā nodemonstrēt, ka "Playboy" zaķa tituls nav nejaušība. Tobrīd daiļavai bija 28 gadi.

Savas izteiksmīgās formas sarkanajā peldkostīmā Donna iemūžināja no 1996. līdz 1998. gadam. Viņas tēlam seriālā tika dots Donnas Marko vārds.

Pēc dalības "Pludmales patruļā" aktrise turpināja filmēties dažādos seriālos un filmās, bet tās bija diezgan maznozīmīgas lomas.

49 gadus vecā blondīne ir šķīrusies, un viņai ir divi bērni.

Kellijas astoņi gadi patruļā

Foto: Vida Press

Aktrise Kellija Pakarda pirmo reizi seriālā parādījās 1991. gadā – sešpadmit gadu vecumā. Četru gadu laikā "Pludmales patruļā" Pakarda nospēlēja vairākas epizodiskas lomas. No 1997. līdz 1999. gadam viņa kļuva par pastāvīgu personāžu – Eiprilu.

Vēlāk viņa piedalījusies pāris maz zināmos seriālos un filmās. Blondā daiļava kādu brīdi vadījusi arī "GSN Live" TV šovu

Jāatzīst, ka glābējas loma bija spilgtākais punkts 42 gadus vecās aktrises un TV personības karjerā.

Kellija ir precējusies ar mediķi, un pārim ir četri bērni.

Nensijas stāsts – no aktrises par producenti

Foto: Vida Press
Aktrise Nensija Valena pirmo reizi pazibēja seriālā 1989. gadā, epizodiskā lomā, bet 1996. gadā Samantas Tomasas tēlā viņa nofilmējās visās 22 tās sezonas sērijās. Tobrīd valdzinošā brunete bija 31 gadu veca.

Nensija izceļas ar pietiekami lielu kino un TV lomu stāžu gan pirms, gan pēc "Pludmales patruļas", apgāžot citu seriāla aktrišu "viendienīšu" slavu. Nensija veiksmīgi darbojas arī kā TV producente.

51 gadus vecā Valena jau 23 gadus dzīvo laulībā ar aktieri un producentu Nelsu van Patenu.

Ērikas dienesta romāns

Aktrise Ērika Elenjaka slavu guva "Playboy" lappusēs. Tas notika 1989. gadā. 19 gadus vecā skaistule nolēma izmēģināt veiksmi aktrises ampluā. Viņa devās uz provēm seriālam "Charles in Charge", bet ieguva lomu "Pludmales patruļā".

Turpmākos trīs gadus viņa filmējās Šoni Makleinas lomā. Savulaik Ērika bija saderinājusies ar "Pludmales patruļas" kolēģi – aktieri Billiju Varloku, ar kuru viņai bija jāspēlē mīla arī seriāla ietvaros.

47 gadus vecā aktrises lomu saraksts ir visai garš, tomēr par īstu Holivudas zvaigzni viņu būtu grūti nosaukt.

Erika Elenjaka ir šķīrusies, un viņai ir viena meita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!