Foto: Publicitātes attēli
Straumēšanas platformā Go3 24. maijā pirmizrādi piedzīvoja dzīves drāma ar krimināliem elementiem "Rīgas vārti", ko iedzīvina krāšņs Latvijas un Lietuvas aktieru sastāvs. Seriāla veidotāji portāla "Delfi" lasītājus aicina iepazīties ar seriāla galvenajiem varoņiem.

Ēriks Stankevičs, aktieris Mants Zemlecks

Galvenajam varonim ir talants pārliecināt cilvēkus, viņš ir harizmātisks un pievilcīgs. Neskatoties uz brīžiem pārmērīgo augstprātību, viņš cīnās ar iekšējām pretrunām. Viņa labā izglītība un talanti ļāvuši kļūt par labāko pārdevēju tēva uzņēmumā, kā arī viņam ļoti viegli padodas komunikācija ar pretējo dzimumu – varētu šķist, ka ir visi priekšnosacījumi veiksmīgai dzīvei. Neskatoties uz it kā pateicīgajiem priekšnosacījumiem, viņš iedzīvojies pamatīgā bezrūpībā un atkarībās, kas viņam neļauj izkļūt no vienaldzības un tukšuma sajūtas, turklāt nesaskaņas ar tēvu tikai uzņem apgriezienus. Lai arī sākotnēji skatītāji viņu iepazīs kā pieklājīgu un godīgu tēlu, kurš alkst tēva mīlestības, izaicinošo notikumu lavīna skatītājam un viņam pašam liek iepazīt pavisam jaunas savas personības šķautnes.

Ainars Balodis, aktieris Ivars Kalniņš

Baložu mafijas ģimenes galva un patriots, kuram ir divi dēli – labā roka Alekss un jaunākais dēls Ivars. Viņš veiksmīgi vada savu biznesu, līdz brīdim, kad Rīgā aktivizējas krievu mafija un starp viņiem rodas konflikts. Iekšējo līdzsvaru Balodis rod Bonzai kociņu audzēšanā.

Ludviks Stankevičs, aktieris Ķēstutis Macijausks.

No nabadzības izrāvies miljonārs, kurš visu paveicis saviem spēkiem. Ļoti pašpārliecināts un stingrs, nodibinājis starptautisku uzņēmumu ķēdi, taču veselības problēmas liek pārdomāt savu dzīvi. Vēlas pasargāt savu dēlu no kļūmīgiem soļiem, kā rezultātā starp viņiem veidojas konflikt.

Alekss Balodis, aktieris Jēkabs Reinis

Ietekmīgā mafijas bosa Aināra Baloža dēls no iepriekšējās laulības un labā roka, kurš savu mērķu sasniegšanā ir gatavs uz jebkādu rīcību. Aukstasinīgs un nežēlīgs – bieži vien dusmas un agresija pārņem veselo saprātu. Viņam pieder ekstravagants naudas atmazgāšanas naktsklubs.

Sofija, aktrise Dārta Daneviča

Aleksa draudzene - jauna, skaista, noslēpumaina un talantīga hakere. Mīļoto vīrieti atbalsta it visā un cīnās kopā ar viņu.

Jānis Pētersons, aktieris Edgars Ozoliņš

Labsirdīgs un ar smalku humoru apveltīts Rīgas ostas darbinieks, kurš ir uzticams Baložu mafijas ģimenei. Jaunā tēva loma viņu motivē attālināties no nelikumīgā biznesa un uzsākt mierīgu ģimenes dzīvi, taču viņš tiek virzīts, lai kļūtu par Latvijas mafijas galvu, kas sagādā aizvien jaunus izaicinājumus viņam un viņa ģimenei.

Mia Vaita, aktrise Lelde Dreimane

Izskatīgā Mia ir ietekmīga narkobarona meita, kura strādā tēva labā. Aiz trauslā un sievišķīgā tēla slēpjas spēcīga un aukstasinīga personība. Tēvs viņai ir izteikta autoritāte. Bīstamie pienākumi atstāj ievērojamu iespaidu uz viņas emocionālo stāvokli.

Džeimss Gilberts Vaits, aktieris Ivars Puga

Noslēpumains un ietekmīgs narkobarons, kura pasaulē nav vietas empātijai. Neviens nezina viņa izcelsmi, bet visi apzinās viņa ietekmi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!